Ziarul Unirea
 

Deputat PNL Sorin Bumb: PSD transformă România într-o republică polițienească a infractorilor

La doar câteva zile de la comemorarea Mineriadei din 13 iunie, PSD a lansat un nou atac furibund la adresa democrației și statului de drept, prin modificarea fundamentală a codului penal, astfel încât infractorul condamnat Liviu Dragnea și gașca lui să poată fura în voie.

Oamenii de bun simț, care s-au săturat să fie sfidați, în fiecare zi, de un grup infracțional organizat, numit PSD, oamenii simpli, care s-au săturat să muncească pentru a plăti ajutoarele sociale alte zecilor de mii de asistați aduși cu autocarele la mitinguri ce trebuie să sperie judecătorii, au ieșit în stradă urându-i lui Liviu Dragnea un sincer “mulți ani primească”. În replică, PSD a reacționat punând în mișcare angrenajele represive ale statului, scoțând Jandarmeria să bată manifestanții pentru impertinența de a cere demisia condamnatului suprem.

La fel ca într-o “democrație” sud-americană, jandarmii din subordinea lui Carmen Dan, au îmbrâncit, amendat, reținut și bruscat cam tot ce le-a ajuns în fața pulanului, într-o acțiune de forță care face de rușine haina militară și numele de jandarm. Nu au scăpat nici reprezentanții presei străine și nici chiar filosoful Mihail Șora care, la venerabila vârstă de 102 ani, a fost agresat verbal și îmbrâncit de jandarmii transformați de Carmen Dan în vașnici apărători ai Republicii Infractorilor instituită de PSD.

Dacă în Franța Jandarmeria este sinonimul încrederii și eficienței, sau în Italia Carabinierii au devenit un adevărat simbol național și un motiv de mândrie, în România condusă de PSD, Jandarmeria a fost transformată într-un simbol al opresiunii, ce amintește de momentul când, cu ajutorul tancurilor sovietice, a fost înlocuită cu temutele trupe de securitate. În anul centenarului, în loc să omagiem în Parlament jertfa Jandarmeriei în marele război din 1914-1918, sau să evocăm contribuția sa la apărarea Marii Uniri, suntem nevoiți să luăm act față de gravele derapaje instituționale, înfăptuite la îndemnul unui ministru de interne iresponsabil și incapabil, aservit total găștii de mafioți a lui Liviu Dragnea.

Lucrurile nu sunt însă întâmplătoare ci fac parte dintr-o strategie de represiune, prin care conducătorii acestei Republici a Infractorilor vor pune pumnul în gura oricui mai îndrăznește să comenteze. Carmen Dan are acum în lucru un ordin de ministru prin care Poliția, Jandarmeria și Poliția de Frontieră, pe baza unor situații operative furnizate de serviciul secret al Ministerului de Interne, vor putea interveni în forță la orice adunare publică spontană sau neavizată, folosind inclusiv animalele de serviciu. Altfel spus, Carmen Dan va putea pune oricând câinii și pulanele pe oricine va mai îndrăzni să iasă în stradă și să-l critice pe infractorul condamnat Liviu Dragnea și gașca lui de hoți. Totul este pregătit pentru a proteja revoluția penală a lui Dragnea, care tocmai a declarat public că va trece modificările la Codul Penal prin ordonanța de urgentă, ignorând procedurile parlamentare.

Poate că cei din PSD au început să se creadă veșnici și au iluzia că pot face orice din această țară, folosind inclusiv forța. Lucrurile nu stau însă deloc așa și niciun elicopter decolat de pe Ministerul de Interne nu va putea ajunge până în Madagascar sau Brazilia. Cel mult până la școala din Videle care a făcut-o celebră pe Carmen Dan…

Rușine, doamnă Carmen Dan! Dați-vă de urgență demisia și lăsați Jandarmeria Română să revină la statutul său de apărător al cetățenilor și al ordinii publice.

Deputat PNL de Alba, Sorin Ioan BUMB

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Platon 28 iunie 2018 at 13:37

Republica politieneasca? Cum vine asta tovarase? Lumineaza-ne si pe noi sarmanii stampilori :))

Atacul Psd la justitie: 28 iunie 2018 at 14:18

Președintele Comisiei de la Veneția: „Cei care sunt la putere vor să schimbe legile pentru că nu sunt satisfăcuți de deciziile justiției”.

marius 28 iunie 2018 at 16:11

Cat infantilism!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...