Deputat PNL Sorin Bumb: Când infractorii scriu ordonanțe în clădirea Guvernului, cetățenii devin victime

Asistăm, în ultimele zile, la un val de violențe comise de pușcăriașii eliberați în “promoția Toader”. Mânați din urmă și de faptul că iarna-i grea, omătu-i mare, aceștia s-au apucat să facă ce știu ei mai bine pentru a reveni la caldura gratuită a închisorilor ce le asigură trei mese pe zi: să dea în cap, să violeze, să ucidă, să tâlhărească bătrâni și femei ziua în amiaza mare.

Cinismul PSD-ului se dovedește fără limite. Principala grijă a guvernului a devenit bunăstarea pușcăriașilor, nicidecum starea dezastruoasă a economiei sau starea pacienților din spitale. Ministrul de externe declara săptămâna trecută, la un post de radio din Anglia, că una dintre cele mai dificile probleme ale României o constituie suprapopularea închisorilor. Nu emigrația masivă a cetățenilor de vârstă activă, dintre care mulți vor fi afectați de Brexit, nu starea dezastruoasă a sistemului de sănătate, care scoate părinții în stradă să-și plângă copiii morți prin spitalele pline de infecții, nu colapsul sistemului de pensii, din cauza căruia PSD a naționalizat pilonul II. Nu, acestea nu sunt probleme grave. Grav este că pușcăriașii nu au confort!

ELIT

PSD vrea sa transmită un singur mesaj: e liber la furat și jefuit! În Republica Infractorilor condusă de Dragnea, Vâlcov si Tudorel, poți să furi liniștit pentru că eliberarea vine sigur!

În loc să se ocupe de bandele de infractori care au ajuns să umble libere pe străzi și să se răfuiască în văzul tuturor, ministerul „duoamnei subtprefect” Carmen Dan pensionează polițiști pe bandă rulantă și pune jandarmii să îngrădească protestele pașnice, în loc să protejeze cetățenii.

Din păcate, asta se întâmplă când un infractor condamnat ca Darius Välcov ajunge să scrie legi, după dictarea lui Liviu Dragnea, în Palatul Victoria: cetățenii devin victime ale unui regim mafiot, preocupat doar de furat și de fuga de pușcărie.

Sorin Ioan BUMB, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419