// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Deputat PNL Florin Roman: ”Tăriceanu să-și ceară scuze românilor care au votat cu Iohannis”

Președintele Senatului României, Calin-Anton Popescu-Tăriceanu a jignit circa 6,2 milioane de români, într-o manieră suburbană.

“Atât îi duce mintea” a spus al doilea om în statul român despre cei care au votat Klaus Iohannis președinte al României! Insinuarea că cele câteva milioane de români nu gândesc, nu este doar jignitoare, ci și nepermisă din partea unui demnitar al statului român, care se prezintă de fiecare dată ca fiind un “adevărat liberal”!

Sper, încă, domnule Tăriceanu, să înțelegeți gravitatea acestei gafe, de aceea vă solicit, în calitate de vicepreședinte PNL, să vă retrageți urgent această declarație total nefericită și să vă cereți scuze românilor pe care i-ați jignit.

Da, recunosc, atât ”m-a dus capul”! Am votat Klaus Johannis-președinte și sunt mândru de asta. La fel au procedat alți circa 6,2 milioane de români. E opțiunea noastră a celor care credem în președinte! Pentru asta merită să fim jigniți de dumneavoastră?

Greșeala recunoscută e pe jumătate iertată! Faceți ceea ce vă cer cei 6,2 milioane de români pe care i-ați jignit, așa cum nici partenerul dumneavoastră, Liviu Dragnea nu a reușit. În caz contrar, românii pe care i-ați jignit nu vă vor uita niciodată obrăznicia. Dați dovadă ca sunteți încă un om rațional și nu un politician măcinat de ura împotriva celor care au o altă opțiune politică decât a dumneavoastră!

Regret ca rațiunea dumneavoastră nu mai are legătură cu bunul simț! Iar un gest minimal, așteptat de milioane de români, este să va cereți scuze, dacă încă nu ați făcut-o!

Deputat Florin ROMAN, vicepreședinte PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la Deputat PNL Florin Roman: ”Tăriceanu să-și ceară scuze românilor care au votat cu Iohannis”

 1. Don Costello 30.04.2018 la 13:44

  Cum o ajuns dinozaurul asta al doilea om în stat????!!😕😕😕

 2. Neagu 30.04.2018 la 14:40

  Piticul Atomic, ii “un dalmatian”, ii plin de “pete”, dar “latra”, cat ii ziua de mare!

 3. Dandanache 30.04.2018 la 19:43

  Ai uitat cand mancai din palma lui Tariceanu ca o sluga umila si obedienta.Jegos caracter poti sa ai mai baiatule…..

 4. marius 30.04.2018 la 20:12

  Datorita pitecantropului de pe primul loc.

 5. citititor 01.05.2018 la 8:46

  Tu cand o sa-ti ceri scuze lui Mircea Hava pe care il faceai ca la usa cortului bai pitic nenorocit? Tie chiar nu iti este rusine?

 6. pedelistul ...liberal 01.05.2018 la 10:31

  Tariceanu are dreptate ! Iar tu, piticule, esti si ai ramas “o sluga” ! A cui plateste mai bine !