Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: ”Tăriceanu să-și ceară scuze românilor care au votat cu Iohannis”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Senatului României, Calin-Anton Popescu-Tăriceanu a jignit circa 6,2 milioane de români, într-o manieră suburbană.

“Atât îi duce mintea” a spus al doilea om în statul român despre cei care au votat Klaus Iohannis președinte al României! Insinuarea că cele câteva milioane de români nu gândesc, nu este doar jignitoare, ci și nepermisă din partea unui demnitar al statului român, care se prezintă de fiecare dată ca fiind un “adevărat liberal”!

Sper, încă, domnule Tăriceanu, să înțelegeți gravitatea acestei gafe, de aceea vă solicit, în calitate de vicepreședinte PNL, să vă retrageți urgent această declarație total nefericită și să vă cereți scuze românilor pe care i-ați jignit.

Da, recunosc, atât ”m-a dus capul”! Am votat Klaus Johannis-președinte și sunt mândru de asta. La fel au procedat alți circa 6,2 milioane de români. E opțiunea noastră a celor care credem în președinte! Pentru asta merită să fim jigniți de dumneavoastră?

Greșeala recunoscută e pe jumătate iertată! Faceți ceea ce vă cer cei 6,2 milioane de români pe care i-ați jignit, așa cum nici partenerul dumneavoastră, Liviu Dragnea nu a reușit. În caz contrar, românii pe care i-ați jignit nu vă vor uita niciodată obrăznicia. Dați dovadă ca sunteți încă un om rațional și nu un politician măcinat de ura împotriva celor care au o altă opțiune politică decât a dumneavoastră!

Regret ca rațiunea dumneavoastră nu mai are legătură cu bunul simț! Iar un gest minimal, așteptat de milioane de români, este să va cereți scuze, dacă încă nu ați făcut-o!

Deputat Florin ROMAN, vicepreședinte PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Proiect de lege – Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiect de lege: Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni! În această săptămână, am depus proiectul de lege care prevede acordarea unei reduceri de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate, pentru persoanele din Munții Apuseni. În prezent, doar persoanele din Biosfera Delta Dunării beneficiază de reduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea