Deputat PNL Florin Roman: PSDragnea taie dreptul pensionării cu doi ani mai devreme pentru locuitorii din Zlatna

Paul Voicu - Primar 2020

Noua lege a pensiilor aprobată de majoritatea PSD-ALDE la finele anului trecut a eliminat art 65, aliniatul 5, din legea 263/2010, care permitea persoanelor care au locuit timp de 30 de ani în zonele poluate sa se pensioneze mai repede cu 2 ani, fără penalități.

Este răspunsul oficial al ministrului Muncii, Marius Budai, la o interpelare pe care i-am adresat-o în calitate de deputat de Alba. Art 65, aliniatul 5 a fost eliminat ”… Stabilirea obiectiva a unei legături de cauzalitate între condițiile de mediu și modificarea stării de sănătate a unei populații rezidente într-un areal stabilit se poate face doar pe baza unei cercetări științifice”, precizează ministrul Muncii.

ELIT

Să înțeleg că legea inițială era ilegală? Că nu exista nici un studiu?

Eliminarea acestui articol a fost votată în forma finală și de deputatul PSD, Ioan Dârzu, in timp ce parlamentarii PNL de Alba au votat împotriva.

Mihail David - 2020

Așadar, dragi pensionari din Zlatna, acesta este respectul pe care vi-l dă PSDragnea, care v-a promis miere și acum vă da fiere. Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...