Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: ”PSDragnea fură banii din pensiile românilor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSDragnea în complicitate cu ALDE, nu fură doar de la copii, așa cum a făcut Dragnea în Teleorman, ci și de la românii activi, care contribuie la Pilonul II de pensii.

PNL a atras atenția de mai multe ori că PSDragnea intenționează să naționalizeze banii românilor din Pilonul II, iar socialiștii, transformați în comuniști, au negat aceste informații cu vehemență.

Practic, în luna iulie, nici un leu din contribuția de 3,75% din veniturile brute ale salariaților care au optat pentru Pilonul II nu a fost virat pentru contribuții. Nu mai puțin de 645 de milioane de lei au fost furați din banii românilor și naționalizați, fiind transferați la bugetul de stat.

La întrebarea legitimă a salariaților vizavi de această anomalie, cei de la finanțe au replicat implacabil: ”s-a luat decizia suspendării contribuțiilor la Pilonul II, până la 1 ianuarie 2019”.

Așadar, PSDragnea confirmă că cel mai bun lucru pe care îl știe este să fure nu doar de la copii, dar și de la românii care muncesc cinstit. Mai întâi au redus contribuția de la 5,3% la 3,7%, pentru ca în pasul doi să fure acești bani, care reprezintă un drept patrimonial. Este ca și cum punem bani la bancă în cont personal, iar PSDragnea ne ia banii din cont fără să întrebe.

Rușine să vă fie!

Deputat PNL Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea