// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Deputat PNL de Alba, Florin Roman: ”PSDragnea fură din pensia românilor”

Decizia Guvernului PSD-ALDE de a proroga indexarea punctului de pensie, de la 1 ianuarie la 1 iulie 2018, a însemnat un furt din buzunarul fiecărui pensionar român!

Conform legii, punctul de pensie ar fi trebuit să fie majorat de la 1 ianuarie cu 8%. Adică, de la 1000 la 1080 lei. Asta înseamnă că, în acest an, fiecare pensionar ar fi trebuit să aibă mai mult cu 960 de lei în buzunar. Bani pe care PSDragnea era obligat să îi dea pensionarilor. Repet, o obligație! Nu o pomană!

Acum, PSDragnea prezintă majorarea cu 10%, de la 1 iulie, ca fiind o mare favoare, ceea ce este total fals. Propunerea PSDragnea înseamnă o creștere de 100 de lei lunar, adică 600 de lei, până la sfârșitul anului. Prin urmare, matematica ne arată că, prin amânarea indexării pensiilor cu 6 luni, unui pensionar i se fură din buzunar, de către PSDragnea, suma de 360 lei.

În același timp, PSDragnea a dat o nouă lovitură pensionarilor prin creșterea galopantă a prețurilor și scăderea puterii de cumpărare. Inflația a ajuns la 5,4%, cea mai mare din Uniunea Europeană, asta deși PSDragnea a preluat o inflație pe minus când a ajuns la guvernare. Asta înseamnă scumpirea alimentelor de bază, dar și a facturilor la gaze și curent electric. În plus, avem cea mai mare creștere a prețului la carburanți din Uniunea Europeană. Creșterea ROBOR, ajuns tot la cote alarmante în guvernarea PSDragnea, înseamnă și “scumpirea” ratelor la creditele bancare.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

Deputat PNL Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Deputat PNL de Alba, Florin Roman: ”PSDragnea fură din pensia românilor”

 1. PNLudovic Mandolina 02.07.2018 la 19:01

  Vorbe de politician pitic, adica e rau pana nu va spunem noi pedeleul cand e bine. Dupa pedeleu e bine atunci cand se taie pensiile si salariile cu 25% si creste TVA-ul de la 19 la 22%.

 2. Adrian Negrea 02.07.2018 la 22:38

  AVETI DREPTATE D-LE DEPUTAT,VINE SI DARZU SA SPUNA CA AU CRESCUT PENSIILE ,DAR DE CE NU SPUNE CA TREBUIAU SA CREASCA DIN IANUARIE .IA UITE LA ZUZU CARE NU FACE NIMIC PENTRU JUD. ALBA ASA CUM NU FACE NIMIC SASU PENTRU ROMANI !

 3. pedelistul ...liberal 03.07.2018 la 6:43

  Piticut, ai revenit la idioteniile tale…. normale ?

 4. marius 04.07.2018 la 6:45

  Nu-nteleg de ce cei mici, mici de tot doresc sa fie mari?
  Cica un cetatean mic manca mici. Un altul se apropie de el si-l intreaba: Imi dai voie sa pun mustar pe tine?
  – Cetateanul mic ii raspunde contrariat,, De ce?
  – Pentru ca esti mic!
  Pofta buna la mici!!!