Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL de Alba, Florin Roman: ”PSDragnea fură din pensia românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Decizia Guvernului PSD-ALDE de a proroga indexarea punctului de pensie, de la 1 ianuarie la 1 iulie 2018, a însemnat un furt din buzunarul fiecărui pensionar român!

Conform legii, punctul de pensie ar fi trebuit să fie majorat de la 1 ianuarie cu 8%. Adică, de la 1000 la 1080 lei. Asta înseamnă că, în acest an, fiecare pensionar ar fi trebuit să aibă mai mult cu 960 de lei în buzunar. Bani pe care PSDragnea era obligat să îi dea pensionarilor. Repet, o obligație! Nu o pomană!

Acum, PSDragnea prezintă majorarea cu 10%, de la 1 iulie, ca fiind o mare favoare, ceea ce este total fals. Propunerea PSDragnea înseamnă o creștere de 100 de lei lunar, adică 600 de lei, până la sfârșitul anului. Prin urmare, matematica ne arată că, prin amânarea indexării pensiilor cu 6 luni, unui pensionar i se fură din buzunar, de către PSDragnea, suma de 360 lei.

În același timp, PSDragnea a dat o nouă lovitură pensionarilor prin creșterea galopantă a prețurilor și scăderea puterii de cumpărare. Inflația a ajuns la 5,4%, cea mai mare din Uniunea Europeană, asta deși PSDragnea a preluat o inflație pe minus când a ajuns la guvernare. Asta înseamnă scumpirea alimentelor de bază, dar și a facturilor la gaze și curent electric. În plus, avem cea mai mare creștere a prețului la carburanți din Uniunea Europeană. Creșterea ROBOR, ajuns tot la cote alarmante în guvernarea PSDragnea, înseamnă și “scumpirea” ratelor la creditele bancare.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

Deputat PNL Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024 Pregătirea investiției a durat 4 ani, 2020 – 2024 Construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților din județ. După […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea