Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat PNL Claudiu Răcuci: ”PSD și ALDE au dinamitat cu intenție legea pensiilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Claudiu Răcuci, membru al Comisiei pentru muncă și protecție socială, demască o altă înșelătorie marca PSD-ALDE, demonstrând că, ieri, senatorii PSD-ALDE au fugit de la vot pentru ca Legea pensiilor să pice la vot:

„Au promis salarii duble sau triple pentru toți angajații și constatăm cu toții ceea ce s-a ales din promisiunile lor! Cetățeanul cumpără astăzi mai puțin din leafă decât cumpăra în urmă cu doi ani. Guvernele PSD-ALDE i-au păcălit pe angajați, pe antreprenori, pe fermieri și pe cei peste 5 milioane de pensionari. Știind că mai mult de trei sferturi dintre părinții noștri au o pensie mizerabilă, i-au înșelat promițându-le dublări sau triplări de pensie, însă nu de acum, ci peste nu știu câți ani.

Au încropit o lege proastă, care, dacă nu ar fi fost oprită de PNL, ar fi lăsat fără dreptul de pensie peste 2 milioane de vârstnici, cărora li s-au oprit constribuțiile din salariu, dar angajatorul de stat nu a plătit banii la buget. Au girat o lege care și-ar fi bătut joc de pensionarii de invaliditate, cărora le impunea condiții inacceptabile de contributivitate minimă. În mintea PSD-iștilor ar exista oameni care și-ar dori să fie pensionar de invaliditate! În fine, PNL le-a dat șansa să îndrepte toate erorile și ieri să voteze o lege mai bună pentru milioanele de pensionari care încă nu au primit majorarea punctului de pensie pentru anul 2019!

Cum PSD și ALDE trăiesc doar din minciună și din iluzii vândute celor cu venituri mici, ieri, la votul final asupra legii, au fugit din sală ca niște lași pentru ca legea să nu aibă suficiente voturi și să nu fie adoptată. Fiecare senator PSD și ALDE trebuie să dea socoteală în fața celor 5 milioane de pensionari înșelați cu o nouă lege a pensiilor și să răspundă pentru faptul că Guvernul PSD-ALDE le-a tăiat în acest an 8 luni din majorarea la care aveau dreptul, potrivit legii în vigoare!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea