Deputat Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: ”Puterea de cumpărare a crescut cu 10%”

Paul Voicu - Primar 2020

Realitatea contrazice din nou propaganda opoziției și lista de minciuni a președintelui Iohannis. Puterea de cumpărare a salariaților a crescut în mod real, conform INS, ceea ce înseamnă că nivelul de trai al românilor a crescut după venirea PSD la guvernare.

În pofida inflației și a creșterii prețurilor, în general, dar și a mesajelor negative pe care opoziția le promovează la Bruxelles și în fața investitorilor străini, salariații români pot cumpăra mai mult decât anul trecut.

ELIT

Deși ne confruntăm cu cel mai mare atac al opoziției împotriva propriei țări, INS confirmă creșterea nivelului de trai al românilor. În martie 2018, puterea de cumpărare a salariaților e mai mare cu 10,1% față de martie 2017.
În același timp, în medie, salariile nete, în mână, au fost în martie 2018 cu 15,5% mai mari decât în luna martie 2017 și cu 8,7% mai mari față de februarie 2018.

În timp ce opoziția vorbește prostii, inflația s-a dublat sau triplat în țări UE, din care noi importăm circa 70 la sută din total. Mai adăugăm și creșterea cu 33 la sută a prețului petrolului în aceeași perioadă și creșterea puternică a prețului la utilități din cauza liberalizării impuse. Cu toate acestea, suntem la un nivel de 1,4, comparativ cu Germania care are 1,6, Lituania care are 3,7 sau Republica Cehă care are 2,2.

Mihail David - 2020

În fiecare zi, opoziția și unii parlamentari mai agitați ai ei nu se opresc să ne surprindă cu minciuni, manipulări și construcții ilogice despre economie. Îi îndemn la o competiție politică mai serioasă, mai profesionistă, mai credibilă.

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

Nicu 18 mai 2018 at 18:55

„A crescut nivelul de trai … ” Tu traiesti in Romania?

Un om care ar face orice, dar absolut orice ca sa fie vazut bine de partid.

E total rupt de realitate.

dolfi 18 mai 2018 at 23:53

Tovule, cineva isi bate joc de tine, ti-a dat discursul compus pentru alta situatie! Ia iesi intre oameni si vezi cati scuipati intre ochi aduni…

mike 19 mai 2018 at 6:25

Ar trebuii dat in judecata pe mincinos– pentru tupeul si obrazul de sorlic — Sigur daca el face cumparaturi la cantina partidului habar nu are costul vietii la omul de rind– Nu e rupt de realitate e mincinos la patrat– ca sa-si mentina pozitia de MANCAU – de rahat

gika kontra 19 mai 2018 at 8:58

te uiti la el si pare om,dar când auzi(citesti)ce scoate din scăfârlie iti dai seama ca-i idiot!

Ghita 19 mai 2018 at 9:07

Dirzule, bati cimpii iar. Esti un monument de nesimtire si prostie. Oamenii sunt prosti? Nu vad cu ochii lor cum s-au scumpit toate si abia mai fac fata nevoilor? Trebuie sa le explici tu cit de bine o duc, cu toate majorarile de preturi si cu inflatia scapata de sub control? Si cu toti analfabetii si incompetentii si banditii cocotati in toate functiile de conducere a tarii asteia pe care o sa o faceti praf. Romania, prin tot ceea ce faceti voi, devine o rusine a Europei, iar romanii, o rusine de popor ca va lasa in continuare sa va bateti joc de ei, in loc sa puna mina pe voi si sa va traga in teapa, asa cum meritati.

M I 19 mai 2018 at 20:33

Puterea de cumparare a parlamentarilor a crescut, dar cea a pensionarilor, de ex., care nu au primit indexarea dupa inflatie, conform legii, a scazut. Asta ne crede tampiti sau autisti (ca sa citez din ,,competenta„ lor Dancila), incat sa nu ne dam seama ca platim mai mult pe aceleasi produse? Asta o fi ,,cresterea puterii de cumparare„?

m 19 mai 2018 at 22:06

puterea de cumparare a salariatilor de la stat probabil, cei de la privat nu mai pot de cat de bine o duc. nu-i asa? daca faci media probabil ai dreptate, dar daca celor de la stat li s-au dublat sau chiar triplat salariile si fiind multi, nu acelasi lucru se poate spune si de mediul privat care sustin de fapt cresterile salariale de la stat.

Ca parlamentar Dirzu e fericit: 20 mai 2018 at 18:30

Dupa fiecare somn in Parlament se trezeste cu salariu marit. Pai cum sa nu strigi ca e bine in Romania..

Doru 20 mai 2018 at 21:13

Vaaai, de zilele mele! N-am stiut ca-mi merge mai bine! Noroc cu asta care s-a gasit sa-mi spuna. Eu am vazut doar preturi uriase, inflatie, neputinta la voi, PSDul de doi bani. Unde sa mai pun ca aflu acum ca vreti sa ne luati si banii de la pensia pilonul II!!! Vai, cum sa fac sa urlu sa se auda la surdul si orbul asta???

zoro 21 mai 2018 at 8:19

Ba da esti prost rau!!!

socotitorul de serviciu 21 mai 2018 at 16:54

Asa e Darzule ! Cum zici, da`….” .ceilalti ” sunt mai multi si posteaza prostii ! Casa nu-i dibuiasca sefii, chiar daca marea lor majoritate sunt bugetari la Primarie ori CJ, , profesorasi de …analfabeti functionali, ori doctori, iar salariile le-au crescut ….enorm !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...