Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Democrat-liberalii din Alba promit un ”scor” de 40% pe județ la alegerile europarlamentare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Peres si Sorin BumbÎncrezători în forța partidului la nivel județean, liderii PDL Alba estimează un ”scor” de 40% la alegerile europarlamentare. Potrivit vicepreședintelui Sorin Bumb, în clasamentul local PSD se va situa pe locul doi iar PNL pe trei. În ceea ce privește PMP, democrat-liberalii cred că acesta va obține aproximativ 2% din voturile cetățenilor.

La nivel național PDL speră să obțină 20% din voturile alegătorilor care merg la urne, procent estimat în urma sondajelor privind intenția de vot efectuate în ultima perioadă.

Conform senatorului Alexandru Pereș, strategia pentru alegerile europarlamentare și echipa de campanie vor fi stabilite în cadrul Colegiului Director al PDL, care se va reuni mâine (1 februarie 2014) la Brașov. Referitor la lista candidaților partidului acesta a spus că în acest moment se cunoaște ordinea pentru primele 4 locuri – Teodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu iar lista va fi completată în funcție de un sondaj intern ce va fi efectuat în perioada următoare.

Reamintim că pe lista de propuneri se află și 3 candidați din Alba – Dorin Nistor, Sorin Bumb și Radu Roșian, agreați de toate organizațiile locale și, având în vedere rezultatele foarte bune obținute la nivelul județului la alegerile din ultimii ani, PDL Alba speră să obțină un loc eligibil și să aibă un reprezentant în Parlamentul European.

Potrivit declarațiilor recente ale președintelui PDL Vasile Blaga, lista candidaţilor pentru europarlamentare va fi făcută publică în a doua parte a lunii februarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea