Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

DEMO METAL VEST 2018, eveniment dedicat inovației în prelucrarea metalelor, un reper în agenda specialiștilor din industrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 9 mai 2018- la Expo Arad s-a deschis cea de a VIII-a ediție a DEMO METAL, cel mai important târg internațional organizat în România în domeniul industriei prelucrării metalelor, anul acesta pentru a doua oară în vestul țării.

DEMO METAL VEST, se desfașoară în perioada 9 – 12 mai 2018, cu scopul de a susține evoluția afacerilor locale, de a atrage investiții și a încuraja parteneriate internaționale. Cu peste 80 de companii, mari branduri internaționale și importante companii locale, care acoperă întreaga gamă de echipamente și tehnologii dedicate industriei de prelucrare a metalului, DEMO METAL VEST se anunță a fi din nou un eveniment remarcabil.

„Suntem aici la Expo Arad cu DEMO METAL pentru a construi o normalitate în care vestul țării, zona cea mai dezvoltată din punct de vedere industrial din România, zonă cu deschidere, oportunități și viziune de dezvoltare, să aibă evenimentele sale de specialitate care să îi confirme și să-i sprijine dinamica economică și avansul tehnologic. Infrastructura, nivelul avansat de dezvoltare a industriei și recunoscuta deschidere internațională a acestei zone sunt atuuri ce vor face din DEMO METAL VEST un eveniment frecventat an de an de cele mai importante branduri și companii naționale și internaționale. Cu ajutorul implicării companiilor participante și a partenerilor noștri tradiționali ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din România), AHK (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană), CCIFER (Camera Franceză de Comerț și Industrie în România) și Camera de Comerț și Industrie Arad, DEMO METAL VEST va deveni un reper profesional obligatoriu pentru specialiștii din domeniu. Și anul acesta spațiul expozițional a fost neîncăpător pentru numărul mare al solicitărilor. Așteptăm și de această dată, ca participarea numeroasă a vizitatorilor, profesioniștii companiilor din zona de vest dar și a celor dintr-o largă proximitate regională, să răsplătească din plin efortul companiilor expozante“ a declarat dl. Onuț Iliescu, directorul Tehnic Media, organizatorul DEMO METAL.

Pe 9 mai, în cadrul DEMO METAL VEST, se mai desfășoară sesiuni de întâlniri B2B organizate de ACAROM, în cadrul cărora compania Hyundai prospectează companiile românești în vederea găsirii unor subfurnizori locali. Pe 10 mai, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), în cadrul programului Business Accelerator Industrie, organizează întâlniri la care vor participa reprezentanții a peste 60 de companii. Tot pe 10 mai, compania Hexagon Manufacturing Intelligence organizează workshop-urile ,,Statistics to drive quality improvement” și ,,Tube and wire measurement”.

Expozanții, partenerii și organizatorii le-au pregătit vizitatorilor numeroase surprize … tehnice și nu doar tehnice, ce trebuie descoperite. Aceștia sunt invitați să voteze „Cea mai interesantă aplicație/demonstrație tehnică/produs” și „Cel mai frumos stand” – toți „votanții” vor fi recompensați și vor participa la tombola ce are ca premiu o deplasare la expozitia AMB Stuttgart 2018, din septembrie. De asemenea, în expoziție, vizitatorii vor putea admira un monopost de Formula 1.

DEMO METAL ediția de VEST a devenit un eveniment anual care reunește cele mai importante companii din industrie și care crește vizibilitatea zonei de vest la nivel național și internațional.
Detalii despre eveniment găsiți pe site-ul Demo Metal Vest (http://demometal.ro/vest/).
Persoana de contact: Isabelle Greger, Email: [email protected], tel: 0722.216.403


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea