Demisie în Inspectoratul Școlar Județean Alba: Marcela Dărămuș se pare că va renunța la funcție de la inceputul lui 2020

Demisie în Inspectoratul Școlar Județean Alba: Marcela Dărămuș se pare că va renunța la funcție de la inceputul lui 2020

Marcela Dărămus nu se va mai afla la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba, începând de la 1 ianuarie 2020, aceasta demisionând din funcție.

Potrivit unor surse, în cadrul unei ședințe organizate joi, 12 decembrie la sediul Inspectoratului Școlar Județean Alba, Marcela Dărămuș, Inspector școlar general al IȘJ Alba,  și-a anunțat demisia din funcție, aceasta intrînd în efect de la 1 ianuarie 2020.

ELIT

Marcela Dărămuș, profesor la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, conduce IȘJ Alba din aprilie 2015, funcția fiind preluată prin concurs, după ce Dorin Sandea a intrat la pensie.

Atunci, la concursul pentru funcția de inspector școlar general au mai participat Elena Ignat, directorul Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia şi Camelia Dumitrean, fost director la Colegiul „I.D. Lăzărescu” din Cugir.

Înainte de aceasta a ocupat funcția de inspector general școlar adjunct din vara anului 2012, fiind numită prin Ordin de ministru.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Paguba 14 decembrie 2019 at 12:32

Mare paguba in ciuperci! Putea sa plece de mult timp ca tot nu se simtea lipsa ,

SPERANTA 16 decembrie 2019 at 17:07

La cat rau a facut, sa ne bucuram ca am scapat …si sa speram ca nu mai revine vreodata, nici ea, nici cele asemenea ei .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...