Rămâi conectat

Ştirea zilei

Demisie în Inspectoratul Școlar Județean Alba: Marcela Dărămuș se pare că va renunța la funcție de la inceputul lui 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Demisie în Inspectoratul Școlar Județean Alba: Marcela Dărămuș se pare că va renunța la funcție de la inceputul lui 2020

Marcela Dărămus nu se va mai afla la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba, începând de la 1 ianuarie 2020, aceasta demisionând din funcție.

Potrivit unor surse, în cadrul unei ședințe organizate joi, 12 decembrie la sediul Inspectoratului Școlar Județean Alba, Marcela Dărămuș, Inspector școlar general al IȘJ Alba,  și-a anunțat demisia din funcție, aceasta intrînd în efect de la 1 ianuarie 2020.

Marcela Dărămuș, profesor la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, conduce IȘJ Alba din aprilie 2015, funcția fiind preluată prin concurs, după ce Dorin Sandea a intrat la pensie.

Atunci, la concursul pentru funcția de inspector școlar general au mai participat Elena Ignat, directorul Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia şi Camelia Dumitrean, fost director la Colegiul „I.D. Lăzărescu” din Cugir.

Înainte de aceasta a ocupat funcția de inspector general școlar adjunct din vara anului 2012, fiind numită prin Ordin de ministru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea