Rămâi conectat

Politică Administrație

Delegaţie UNPR Alba condusă de Vasile Crişan, la întâlnire cu conducerea centrală

Alexandra Mates

Publicat

în

      Vicepreşedintele organizaţiei naţionale  a UNPR,  Vasile Crişan va fi prezent vineri la ora 11:00 în fruntea unei delegaţii din judeţul Alba, la o reuniune organizată la Palatul Parlamentului, convocată de preşedintele  Gabriel Oprea.
Potrivit domnului Crişan, care este şi prim -vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Alba a UNPR, întâlnirea de la Bucureşti este destinată unor discuţii asupra listelor de candidaţi pentu alegerile locale, prezentarea Planului de măsuri privind strategia de campanie electorală şi modul în care va acţiona organizaţia UNPR Alba pentru  a câştiga primăriile locale din judeţ. ” După cum cunoaşteţi din mass-media, UNPR merge singur, cu candidaţi proprii la alegerile locale, iar eu, în calitate şi de candidat la Primăria Alba Iulia şi de director de campanie  va trebui să mă implic şi să-i susţin la Bucureşti pe cei mai buni candidaţi, cu şansele cele mai mari, care să ne dea garanţia că vom câştiga cât mai multe funcţii de primar şi de consilieri locali ”, a declarat Vasile Crişan. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea