Ziarul Unirea

Delegaţie UNPR Alba condusă de Vasile Crişan, la întâlnire cu conducerea centrală

      Vicepreşedintele organizaţiei naţionale  a UNPR,  Vasile Crişan va fi prezent vineri la ora 11:00 în fruntea unei delegaţii din judeţul Alba, la o reuniune organizată la Palatul Parlamentului, convocată de preşedintele  Gabriel Oprea.
Potrivit domnului Crişan, care este şi prim -vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Alba a UNPR, întâlnirea de la Bucureşti este destinată unor discuţii asupra listelor de candidaţi pentu alegerile locale, prezentarea Planului de măsuri privind strategia de campanie electorală şi modul în care va acţiona organizaţia UNPR Alba pentru  a câştiga primăriile locale din judeţ. ” După cum cunoaşteţi din mass-media, UNPR merge singur, cu candidaţi proprii la alegerile locale, iar eu, în calitate şi de candidat la Primăria Alba Iulia şi de director de campanie  va trebui să mă implic şi să-i susţin la Bucureşti pe cei mai buni candidaţi, cu şansele cele mai mari, care să ne dea garanţia că vom câştiga cât mai multe funcţii de primar şi de consilieri locali ”, a declarat Vasile Crişan. (C.P.)

ELIT

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

5 Comentarii

gogu 22 februarie 2012 at 23:26

ce mai face seful mafiei personale a lu’ basescu, dar miki spaga?

Bingo ! 23 februarie 2012 at 8:03

Cum spuneam, UNPR este un avorton „conceput in vitro” de catre Udrea si Hogo Chavez, ca sa „dea la numaratoare ! A fost „bagat” (adica introdus) in parlament, nu pe „cale naturala”, ci in mod pervers, adica „pe la spate” si va rezista tot atat cat mai rezista si „preacurvitii” sai parinti, adica pana la primele alegeri, pentru ca va lua tot atatea voturi cat si la alegerile precedente, adica ZERO!

George 23 februarie 2012 at 14:23

Singurul partid autentic de stanga e PSD ! Asta a fost strategia PSD-ului, sa scape de cei mai slabi din randurile lui, acestia formand acest unpr.

Totaiai 23 februarie 2012 at 14:56

In vorbirea populara, celor mai slabi li se mai spune si ciurucuri, TOT AIA-I !

nicu 26 februarie 2012 at 19:38

crisan este un barbat si frumos cum zici tu cel mai de sus dar si inteligent ,starneste multa invidie si ingrijorare iar aceia care se simt cu muscape caciula arunca cu noroi.multe voturi UNPR.

Comentariile sunt oprite