Delegația Ambasadei Indoneziei în România, vizită la fabricile de armament și muniție din Cugir

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O delegatie a Ambasadei Indoneziei la București condusă de ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar, Excelența Sa dl Muhammad Amhar Azeth a efectuat la sfârșitul săptămânii trecute, o vizită la cele două fabrici de armament și muniție din Cugir: Societatea Uzina Mecanica și Fabrica de Arme.

Însoțiți de secretarul de stat din Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cugireanul Cristian Simu,(care răspunde de industria de apărare), reprezentanții diplomatici ai ambasadei indoneziene s-au întâlnit cu directorii generali ai celor două socități: ing. Marin Morariu și Grațian Duma, cu staff-urile de conducere ale respectivelor unități.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

”Vizita a fost una informală, oaspeții din Indonezia fiind interesați de produsele fabricate la Cugir din perspectiva unei colaborări în plan economic. Atât ambasadorul cât și membrii delegației s-au arătat încântați de produsele marca Cugir prezentate pe standurile celor două expoziții.

S-a convenit ca o delegație de specialiști militari din Indonezia să viziteze în cel mai scurt timp România pentru stabilirea unor detalii tehnice. Un lucru bun în opinia noastră ce dovedește că ne aflăm pe harta țărilor producătoare de echipamente speciale”, ne-a declarant secretarul de stat, Cristian Simu.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419