Delegările în funcţii de conducere pentru patru procurori din Alba, preglungite de CSM: Cine este noul procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel

În şedinţa CSM din 26 mai 2020, secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţii de conducere pentru patru procurori din Alba. Deciziile au o valabilitate de maximum 6 luni.

– Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni a domnului FILIP RĂZVAN CĂTĂLIN, procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 20.07.2020, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

ELIT

– Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a doamnei procuror CHICEA MIHAELA RODICA, începând cu data de 15.07.2020, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

– Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj a doamnei GHERMAN VALERIA, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, începând cu data de 18.07.2020, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Mihail David - 2020

– Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a doamnei GAVRILĂ ALINA MARIA, procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 27.05.2020, până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni.

În aceeaşi întâlnire a fost amânată hotărârea privind delegarea în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a procurorului CHERŞA ILEANA FLORENTINA, care activează în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Alba. În 2 iunie 2020, CSM a respins cererea procurorului de a se transfera la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timiş. Prelungirea delegării în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia va fi rediscutată în şedinţa Secţiei pentru procurori din 12 iunie 2020.

sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...