Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Definitivat 2023: Când se publică primele rezultate la examen?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Definitivat 2023: Când se publică primele rezultate la examen?

Contestațiile la proba scrisă a concursului de Definitivat 2023 se pot depune sau transmite la sediile inspectoratelor școlare pe 25 și 26 iulie 2023.

CITEȘTE ȘI: SUBIECTE ȘI BAREME Definitivat 2023, publicate pe edu.ro: Ce au avut de rezolvat profesorii la examenul de astăzi

Rezultatele inițiale la proba scrisă vor fi afișate pe 25 iulie, la sediile inspectoratelor școlare și pe platforma definitivat.edu.ro/2023.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Amintim că au fost admiși la proba scrisă de la Definitivat 2023 peste 8.400 de candidați, din cei peste 8.900 înscriși. Dintre ei, au participat 8.008, a transmis Ministerul Educației miercuri seară, 19 iulie: peste 800 de profesori debutanți au lipsit sau au plecat când au văzut subiectele.

În contestație, candidatul precizează următoarele informații: numele, inițiala tatălui și prenumele; codul numeric personal; denumirea centrului de examen și județul unde a susținut examenul; disciplina la care a susținut examenul; nota contestată.

Contestația va fi însoțită obligatoriu de copia cărții de identitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea