Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Declarații de presă a liderului deputaților PNL, Florin Roman: Parlamentarii PNL vor vota la vedere împotriva moțiunii de cenzură a PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parlamentarii liberali vor participa la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Nu vom sta în bancă, așa cum au procedat pesediștii, pentru că respectăm mandatul pe care l-am primit din partea cetățenilor și nu ne batem joc de încrederea lor!

Cu toții vom participa la vot, iar nici un liberal nu va vota împotriva guvernului liberal! Aceasta întrucât doar PSD a fost capabil să intre în istoria penibilului politic, votând împotriva propriului guvern! Parlamentarii PNL nu votează împotriva Guvernului Orban, așa cum a făcut PSD care a dărâmat guvernul Grindeanu, pentru că, spre deosebire de pesediști, liberalii țin la onoarea și istoria partidului din care fac parte.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu acest prilej sperăm că am clarificat pentru toată lumea orice discuție despre bazaconia idee a „blatului”. Așa ceva nu există decât în gândirea defectă a celor care s-au consacrat în politică prin inconsecvență și declarații politice sforăitoare, dar care nu sunt capabili să pună pe picioare vreun proiect politic serios.

Pentru PNL, principalul adversar politic a fost și rămâne PSD, pe care îl vom învinge și la alegerile locale și la cele parlamentare, anticipate sau la termen, pentru că România are nevoie să respire aerul normalității, să se dezvolte și să prospere.

Florin Roman,
Liderul deputaților PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea