Rămâi conectat

Ştirea zilei

Declarația de avere a primarului Mircea Hava: Două terenuri, două case și 220.000 de lei în bănci. Cât a încasat de la Primăria Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Mircea Gheorghe Hava a încasat în anul 2014 de la Primăria municipiului Alba Iulia, potrivit declarației sale de avere, o indemnizație de 43.674 de lei, adică aproximativ 3.640 de lei în fiecare lună.

Mircea Hava07Edilul nu a înregistrat alte venituri din activități independente, agricole, din cedarea folosinței bunurilor, investiții, jocuri de noroc sau alte surse. Soția sa, Cristina Hava, a câștigat 26.206 de lei de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Mircea Hava și soția acestuia dețin, în Alba Iulia, două terenuri de tip intravilan, dobândite prin cumpărare, în anul 1998, respectiv 2004, în suprafață de 1.400 respectiv 250 mp. La categoria ”clădiri”, Mircea și Cristina Hava dețin, în cotă-parte, două case de locuit în Alba Iulia, dobândite în anul 2002 și 2004 prin construire și cumpărare, în suprafață de 241, respectiv 100 metri pătrați.

Mircea Hava nu are iahturi, șalupe, limuzine sau alte bunuri mobile de lux ci doar un Volkswagen Passat din 2005 pe care l-a cumpărat. Edilul nu este iubitor de metale prețioase, bijuterii sau colecționar al obiectelor de artă și de cult, în declarația sa de avere nu figurează astfel de bunuri a căror valoare însumată să depășească 5.000 de euro.

Hava a agonisit suma de 220.656 de lei, bani pe care îi păstrează în bănci, la BCR și la Banca Transilvania, sub forma unor depozite bancare, conturi de economii, polițe de asigurări de viață sau pe carduri de debit. Mircea Hava nu a dat bani împrumut, nu are datorii și bunuri achiziționate în sistem leasing a căror valoare să depășească, în total, 5.000 de euro.

Declarația de avere a fost completată în 12 iunie 2015 pentru anul 2014.

Mircea Hava a câștigat în 2012 cel de-al cincilea mandat consecutiv de primar al municipiului Alba Iulia. Acesta s-a născut în 26 decembrie 1956, în localitatea Oradea, județul Bihor, este căsătorit și are doi copii. A studiat Facultatea de Chimie Industrială în cadrul Institutului Politehnic ”Traian Vuia” din Timișoara și a lucrat, ca șef de secție, la Combinatul Chimic Râmnicu Vâlcea, Fabrica de site moleculare RESIAL SA Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea