Rămâi conectat

Actualitate

Decizie scandaloasă: Emiratele Arabe Unite a suspedat temporar programul „fără viză” pentru cetățenii ucraineni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Decizie scandaloasă: Emiratele Arabe Unite a suspedat temporar programul „fără viză” pentru cetățenii ucraineni

Regimul de scutire de viză pentru cetățenii ucraineni a fost suspendat temporar de către Emiratele Arabe Unite, informează ambasada Kievului în statul din Golf, în condițiile în care sute de mii de persoane se refugiază din calea războiului din Ucraina.

Decizia EAU a intrat în vigoare marţi, a informat ambasada pe pagina de Facebook, fără a indica motivul măsurii, scrie agerpres.ro.

Autorităţile din Emirate nu au răspuns unei solicitări din partea Reuters de a comenta cu privire la subiect.

Mai mult de 650.000 de persoane au fugit din Ucraina în ţările vecine de la declanşarea invaziei ruse. Uniunea Europeană a afirmat că se pregăteşte pentru milioane de refugiaţi.

EAU, care au adoptat o poziţie neutră în conflict şi au făcut apel la încetarea focului şi la diplomaţie, au indicat miercuri că vor oferi asistenţă în valoare de 5 milioane de dolari pentru civilii din Ucraina, conform presei oficiale.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea