Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

De unde provin cei patru pacienți, înregistrați în județul Alba, decedați din cauza infecției cu COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Până la acest moment în județul Alba au fost înregistrate patru decese provocate de infecția cu noul coronavirus,  3 bărbați  și o femeie.  De asemenea, la data de 9 aprilie se înregistrează în Alba 90 de cazuri de infectare cu COVID-19.

Primul deces înregistrat în Alba este un bărbat de 66 ani cu domiciliu în județul Cluj, dar aflat în vizită la fiica din judetul Alba înainte de internare. Pacientul avea și multiple comorbidități: cardiopatie ischemică, HTA, fibroză pulmonară, boală renală cronică – dializă, diabet zaharat insulinodependent și obezitate.

Al doilea caz de deces provocat de coronavirus, bărbat de 90 de ani, este din orașul Zlatna. Pacientul a fost internat pe data de 06.04.2020 în SJU Alba Iulia, în Secția ATI cu sepsis cu punct de plecare pulmonar, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, tromboză venoasă profundă și COVID-19 în observație.

Al treilea pacient decedat, un bărbat de 63 de ani, este din Ocna Mureș. Potrivit diagnosticului de internare, acesta suferea de pneumonie bilaterală, insuficiență respiratorie acută, obezitate și hipertensiune arterială.

Ultimul deces înregistrat până astăzi, o femeie de 70 de ani, este din Zlatna. Internată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, în data de 07.04.2020. Condiții medicale pre-existente: diabet zaharat tip II, HTA, nefropatie diabetică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea