Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

De luni, evoluția cazurilor de români infectați cu COVID-19 nu vor mai fi anunțate în regim de update permanent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de luni, autoritățile nu vor mai transmite, în regim permanent de update, evoluția cazurilor de români infectați cu COVID-19, spun surse oficiale, motivul fiind o analiză din care reiese că o asemenea comunicare sporește pericolul de panică în rândul populației. Vor exista doar două buletine pe zi.

„Având în vedere numărul de cazuri confirmate cu noul coronavirus, care necesită a fi comunicate, a fost modificat modul de raportare, astfel încât va fi comunicat numărul total de cazuri, numărul de cazuri noi, dispersia pe județe, pe vârste. Informațiile despre cazurile noi vor fi comunicate DOAR în buletinele informative (2/zi), unul la ora 10.00, altul la ora 18.00.

Totodată, am realizat o analiză asupra efectelor menținerii pe viitor a tipului de comunicare a noilor cazuri în regim update permanent, fapt care favorizează o spirală cu efecte sociale negative, observând și comunicarea realizată în alte state europene, am ajuns la concluzia că vom mai comunica noile cazuri numai în cele 2 buletine informative”, spun sursele citate.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea