Ziarul Unirea

De la orfelinat, pe lista de consilieri municipali ai Acțiunii Naționale Alba (A.N.A.)

Aurel Grancea, de la orfelinat, pe lista de consilieri municipali ai Acțiunii Naționale Alba (A.N.A.)

Născut la Sebeș, în 1975, Aurel a avut parte de o viață presărată cu foarte multe greutăți. La numai 6 ani, a fost abandonat de familie și a ajuns la casa de copii din Obreja. Nu va uita, niciodată, viața grea din orfelinat dar spune că fiecare obstacol pe care a trebuit să îl depășească, de unul singur, l-a transformat în omul care e azi.

A reușit să termine liceul la Alba Iulia, s-a căsătorit și are o fată de 21 de ani. În trecut, timp de 6 ani, a lucrat în Germania și, atunci când putea, revenea acasă, pentru scurte perioade de timp. În cele din urmă, a ales să se stabilească, definitiv, la Alba Iulia și, de vreme bună, lucrează ca taximetrist. Nu ar fi intrat, spune el, în politică dacă nu ar fi avut, ca orice alt cetățean, nemulțumirile lui, legate de mai multe probleme existente în oraș.

ELIT

Ca și taximetrist, și-ar dori, înainte de toate, drumuri mai bune și măsuri eficiente de degajare a traficului. Nu i se pare corect să plătească taxe și impozite iar profitul, și așa mic, să îl investească în reparația mașinii. A intrat în Acțiunea Națională Alba (A.N.A.) fiindcă, spune el, i s-a părut că, timp de 4 ani, Mircea Trifu a făcut, ca și consilier local, foarte multe lucruri în sprijinul cetățenilor. La alegerile din septembrie, pe Aurel, îl veți găsi pe lista de consilieri A.N.A, pentru municipiul Alba Iulia.

Iar când vă veți uita la buletinul de vot, să vă amintiți că acolo e și el: copilul din orfelinat care a luptat și a reușit să își schimbe viața!

Cornel GRUIAN, Actiunea Naţională Alba (A.N.A.) partid politic, Alba Iulia