Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

De astăzi, la „Alba Blaj” Arena, turneu internațional de volei feminin organizat de Volei Alba Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

De astăzi, la „Alba Blaj” Arena, turneu internațional de volei feminin organizat de Volei Alba Blaj

De astăzi și până vineri, în „Alba Blaj” Arena se dispută un turneu internațional de volei feminin organizat de Volei Alba Blaj, vicecampioana României. La competiția de pregătire participă Vasas Obuda Budapesta (prezentă în Liga Campionilor, deținătoarae eventului în Ungaria), CSM Târgoviște (deținătoarea Cupei României și locul 4 în ediția precedentă) și CSM Constanța (ocupanta poziției a noua în stagiunea anterioară). Cu prilejul acestor confruntări de verificare, spectatorii blăjeni au posibilitatea să vadă la lucru noutățile din lotul „mândriei Albei”.

De asemenea. Volei Alba Blaj a anunțat că începând de astăzi, de la ora 15.00, se vor pune în vânzare (la casele de bilete ale sălii) abonamentele pentru sezonul 2024/2025. Un abonament costă 150 de lei pentru Sectoarele A, B și C și 1500 de lei pentru Sectorul Oficial. Abonamentul va fi valabil pentru toate meciurile (aproximativ 24) din Divizia A1, Cupa României și Cupa CEV, pe care Volei Alba Blaj le va disputa în fața fanilor.

Programul jocurilor de verificare din acest turneu:

*miercuri, 18 septembrie, ora 16.00: Vasas Obuda Budapesta – CSM Târgoviște; ora 19.00: Volei Alba Blaj – CSM Constanța;

*joi, 19 septembrie, ora 16.00: CSM Târgoviște – CSM Constanța; ora 19.00: Volei Alba Blaj – Vasas Budapesta;

*vineri, 20 septembrie, ora 13.00: Vasas Budapesta – CSM Constanța; ora 16.00: Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște.

Formația din „Mica Romă” este la primele teste după ce pe banca tehnică a fost instalat antrenorul italian Marco Musso (38 de ani), iar staff-ul tehnic a cunoscut modificări substanțiale. De asemenea, efectivul Volei Alba Blaj cuprinde 16 jucătoare, dintre care doar șase au activat și în sezonul anterior.

CSM Volei Alba Blaj se va baza, în sezonul 2024/2025, pe următorul lot de jucătoare: *Coordonatoare: Kateřina Valková și Lenka Skalická Ovečková; *Universali: Monika Krasteva, Marta Matejko și Daria Ocenic; *Extreme: Yelyzaveta Ruban, Drussyla Costa, Iman Isanović, Paula Partnoi și Isidora Kockarević; *Centri: Raisa Ioan, Daiana Roman, Mara Leão și Olena Kharchenko; *Libero: Diana Vereș și Alexandra Ciucu.

Divizia A1 va debuta în 5 octombrie, cu un meci acasă cu nou-promovata CS Medgidia. În Cupa CEV, la începutul luni noiembrie va fi probabil o dublă cu Rabotniki Skopje, campioana Macedoniei de Nord, ce joacă în prealabil cu CSO Voluntari, deținătoarea titlului în România, în preliminariile Ligii Campionilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2024/2025, la prețul de 150 lei

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana României, anunță că începând de miercuri, 18 septembrie 2024, începând cu ora 15:00, va pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2024/2025. De mâine, în „Alba Blaj” Arena se dispută un turneu internațional de pregătire cu participarea formațiilor Volei Alba Blaj, Vasa Budapesta, CSM Târgoviște și CSM Constanța. Un abonament costă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea