Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

”Dascălului meu, cu dragoste!” – concurs pentru elevii de liceu din Aiud. Primăria caută un logo pentru evenimentul ce va marca Ziua Educatorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu anul 1994, data de 5 octombrie reprezintă, la nivel mondial, o zi de promovare a meritelor cadrelor didactice și a contribuției aduse de către acestea în procesul educațional. Primăria Municipiului Aiud lansează, cu această ocazie, o provocare tinerilor liceeni din municipiu, invitându-i să participe la un concurs interactiv, intitulat ”Dascălului meu, cu dragoste!”.

Concursul constă în crearea unui logo pentru evenimentul ce va marca Ziua Educatorului, eveniment organizat de administrația aiudeană în data de 5 octombrie, potrivit hotărârii Consiliului Local din nr. 261/17.12.2015, privind aprobarea calendarului principalelor evenimente organizate direct de către Primăria și Consiliul Local al municipiului Aiud în anul 2016.

Creațiile vor fi individuale sau de grup (maxim 2 elevi), ele trebuind să conțină elemente din logo-ul oficial al Zilei Mondiale a Educației.

Lucrările vor fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Aiud, la Biroul Comunicare și Relații Publice, pe suport de hârtie, în format A4, având pe verso datele de identificare ale autorului/autorilor, precum și în format electronic, până la data de 30 septembrie 2016, ora 12:00.

În urma jurizării lucrărilor, logo-ul câștigător va fi utilizat pentru crearea afișului de promovare a evenimentului, menționându-se datele de identificare ale elevului.

Totodată, elevul câștigător va participa la evenimentul organizat de Primăria Municipiului Aiud în data de 5 octombrie, cu ocazia Zilei Educatorului. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea