Dăruim de Crăciun: Peste 100 de copii aflați în grija Mănăstirii Dumbrava, județul Alba, vor beneficia de asistență medicală din partea Caravanei Pediatrice Cluj

Dăruim de Crăciun: Peste 100 de copii aflați în grija Mănăstirii Dumbrava, județul Alba, vor beneficia de asistență medicală din partea Caravanei Pediatrice Cluj

Peste 100 de copii aflați în grija Mănăstirii Dumbrava din județul Alba, vor beneficia de asistență medicală în urma acțiunii Caravanei cu Medici din Cluj.

Caravana Pediatrică, un proiect al Caravanei cu Medici, filiala Cluj, îl duce pe Moș Crăciun la orfelinatul Mănăstirii Dumbrava, acolo unde își găsesc adăpostul peste 100 de copii. Prin această acțiune, tinerii medici își doresc să ofere gratuit asistență medicală micuților aflați în grija Mănăstirii.

INFORMARE COVID-19

„Filiala Cluj îl va aduce pe Moș Crăciun cu ultima caravană din acest an la orfelinatul din cadrul Mănăstirii Dumbrava, județul Alba. În weekend, cei peste 100 de copii aflați în grija mănăstirii vor primi consulturi pediatric, stomatologic și examinări ecografice. De asemenea, echipa de Educație Medicală îi va învăța pe micuți bazele acordării primului-ajutor în caz de urgențe medicale” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Caravanei cu Medici.

Asociația Caravana cu Medici este un proiect fondat în 2014 de 5 medici rezidenți care au remarcat absența serviciilor medicale de bază în mediul rural, lipsa totală de educație medicală și mentalitatea total nepreventivă a românilor și au decis să găsească ei înșiși soluții pentru aceste probleme.

Caravana are ca scop acordarea de îngrijiri medicale în zonele defavorizate și informarea persoanelor din mediul rural pentru a obține o populație mai sănătoasă, mai responsabilă și mai dedicată propriei sănătăți și a celor din jur.

sursa: pagina de Facebook Carvana cu Medici

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...