Ziarul Unirea

DANILETIZAREA SISTEMULUI JUDICIAR POATE FI OPRITA

De cateva zile, un tavalug caruia nu i-ar fi rezistat nici Ana lui Manole se rostogoleste prin justitia romana. Este vorba de suturile binemeritate cu care d-na Alina Ghica, fost presedinte CSM, plus Vasilica si numai stiu cum Danilet urmeaza sa le primeasca din Consiliul Superior al Magistraturii. Magistratii din tara au inceput, in adunarile lor generale, sa ceara eliminarea celor de mai sus din Consiliul Superior al Magistraturii.

            Este “lovitura de CSM” sau o reactie fireasca a magistratilor romani care in mare parte incep sa voteze revocarea celor doi din functia de membri ai CSM?

ELIT

            Categoric este o masura sanitara si salutara. Igiena judiciara cere indepartarea celor doi si a altora din CSM

            Imi aduc aminte de primii membri ai CSM, oameni cu experienta si cu personalitate, cu o demnitate profesionala aparent ireprosabila (exceptiile confirma regula) cu vorba apasata si aleasa. Acesti membri nu vorbeau de obicei in plus, pastrau de forma sau de fond, o tinuta ridicata  forului de conducere a magistraturii.

            In timp insa, CSM-ul a degenerat, calitatea lui a scazut si din cauza intereselor straine de justitie promovate din exteriorul acesteia si din cauza calitatii umane din ce in ce mai indoielnica a epigonilor. Numirea in functia de presedinte al CSM a Floricai Bejinariu, informatoare platita a securitatii ceausiste si scapata de un verdict de colaborare pentru ca sotul ei era prieten cu Mircea Dinescu (acelasi Mircea Dinescu ce a scapat-o si pe Aspazia Cojocaru, judecatoare la Curtea Constitutionala pe motiv ca a plans atat de frumos de sareau notele informative de pe ea) a fost un semn.

Alegerea acum un an a Alinei Ghica ca si presedinte al CSM a fost  o greseala motivata de faptul ca cineva avea interes ca aceasta tanara doamna sa faca “ce trebuie” . Cu numai 10 ani vechime in magistratura, d-na Ghica nu avea experienta necesara sa cuprinda si sa gestioneze problemele magistratilor. Incapabila sa inteleaga ceva, parea sa pluteasca undeva in Parnasul justitiei. Incapabila sa actioneze, nu a facut nimic in interesul magistratilor ba chiar i-a ignorat. Celebra este atitudinea ei in momentul in care o judecatoare din Moldova a vrut sa ii vorbeasca despre adevaretle probleme din justitie Aceasta judecatoare a stat cateva zile in Bucuresti pentru ca nu a fost primita de d-na Ghica  iar cand a inceput sa vorbeasca in plenul CSM despre motivele care au adus-o la Bucuresti, cu un aer plictisit d-na Ghica a intrerupt-o si i-a spus : “ Stim…cunoastem…am luat la cunostinta”

            Fratele siamez al D-nei Ghica este eternul si fascinantul Vasila Danilet, judecator cu opera mediocra pe Facebook unde se ratoia la jurnalisti, facea comentarii deplasate sau chiar se declara sprijinitorul lui “Preshe” ( exact asa a scris referindu-se la presedintele Romaniei). Plus interventiile dubioase si lipsite de decenta din presa unde se lafaia ca o vedeta de Can-Can departe de imaginea demna a unui magistrat. Un adevarat “Zavoranc” al justitiei.

            Nici acest personaj nu a vorbit vreodata de adevaratele probleme ale justitiei, de greutatile magistratilor si a sistemului in general. Nu a facut nimic pentru sistemul judiciar cu exceptia faptului ca l-a “daniletizat” adica l–a coborat la un nivel de imagine grobian, superficial, jignitor pentru magistratii adevarati.

            Sistemul judiciar sufera de enorme probleme, inclusive de imagine.

            O problema este subdimensionarea personalului. Ca sa nu fiu acuzat ca iau apararea magistratilor ma refer la grefieri. In mare parte femei, acestea duc o munca titanica, de sclavi, anonima si rareori recunoscuta. De multe ori m-am intrebat cat mai pot rezista aceste femei efortului urias la care sant supuse, in taina le compatimeam si le admiram in acelasi timp pentru munca lor fara de sfarsit. De munca si sanatatea lor (pentru ca multe isi distrug sanatatea) cine are grija? Danilet? In nici un caz. El s-a ajuns…este domn, membru CSM !

            O alta problema a justitiei este subfinantarea. Paradoxal desi magistratii sint bine platiti, nu exista suficienti bani pentru cheltuieli. Nu de putine ori vinovati de crime sau violuri au ramas in libertate pentru ca nu au fost bani pentru plata expertizelor ADN

            O interesa asta pe d-na Ghica atunci cand isi arunca ochii peste cap in semn ca intelege, desi capsorul ei era cu mintea in cu totul alta parte? Nu !

            A incercat in ultimul an CSM-ul sa elimine impostorii din randurile magistratilor? A incercat sa elimine lenea, superficialitatea sau incompetenta? Nu a miscat un deget.

            Justitia mai are un dusman urias. Haosul legislativ. Legi peste legi aruncate in bratele justitiei dar care se bat cap in cap, ordonante de guvern aiurea, norme metodologice care de fapt modifica legi….si asa mai departe. Toate zapacesc magistratul, care este si el om, are nevoie de timp sa inteleaga ce se schimba si de ce. Ca fapt divers amintesc ordonanta de guvern din 1997 referitoare la investitiile straine. Aparuta in martie ea nu a putut fi aplicata pentru ca lipseau normele metodologice. Iar normele medodologice au fost publicate in 31 decembrie 1997 la trei zile dupa ce ordonanta de guvern in baza careia se dadeau, a fost abrogata !!! No comment, ar spune englezul.

            Alta spinoasa problema a justitiei ( la care a lucrat, pe vremea cand ne reprezenta in CSM, zic eu, cu cinste, concitadinul nostru Iulian Galca) este  inconsistenta practicii judiciare. In cazuri absolute identice, dadeau solutii diferite instante din orase diferite ba chiar uneori si judecatori din aceeasi instanta, culmea absurdului fiind data de judecatori care dadeau solutii contrare unor alte hotariri pronuntate chiar de ei anterior. Pentru o practica unitara nu s-a facut nimic.

            Imi este greu sa vorbesc in acest articol de toate problemele justitiei. Ele sant multe si majoritatea grave. Voi aminti doar de problema coruptiei care este certa si de dimensiuni nebanuite Dovada sta chiar si in numarul mare de magistrati arestati, trimisi in judecata si condamnati pentru coruptie.

            Problema nu este numai coruptia in sine ci si felul in care ne raportam la ea. Toata lumea vorbeste de coruptie,  unii o neaga altii o afirma. Nimeni insa nu vorbeste corect si onest despre coruptie. Ce se intelege prin coruptie? Care sint factorii favorizatori ai acesteia? Cum putem sa limitam acesti factori pentru a limita la randul ei coruptia? Nici CSM nici parlamentul, guvernul, societatea civila, presa, nimeni nu vorbeste despre prevenirea coruptiei si despre analiza acestui fenomen. Toata lumea se multumeste cu ascultarea telefoanelor magistratilor sau cu o delatiune. Cine pica…pica. Cine scapa, scapa.

            In timpul asta ignorandu-se aceste probleme sistemul da semne de Daniletizare sub presiunea unor factori externi care dicteaza cine sa ajunga in CSM si cum poate ajuta de acolo o parte a interesului politic. Asa au ajuns in Bucuresti mari procurori, ba unul atat de labil incit a avut tentativa de sinucidere pentru ca l-a parasit amanta, ba o cucoana al carei sot era un cunoscut interlop in atentia SRI, ba indivizi cu diferite dosare pe la fosta Securitate.

Mai mult, asa a fost posibil ca in momentul care CSM-ul a constatat in urma unei inspectii judiciare la DNA ca aceasta institutie nu respecta norme elementare de procedura, ca s-au dat solutii care nu exista in codul penal (!) ca s-au ascuns dosare si s-au incalcat grav legile si deontologia profesionala, acelasi DNA in mai putin de o luna sa aresteze mai multi membri ai CSM. Totul intr-un pretins dosar de coruptie in care au amestecat de-a valma vinovati si nevinovati. Iar vinovatiile nu au fost demonstrate nici pana astazi. Dar CSM-ul a fost redus de atunci la tacere iar DNA-ul lasat sa isi faca de cap. Nu l-a mai deranjat nimeni.

            Asa a fost posibil ca anul trecut CSM-ul sa fie instrument electoral, instrument de blocare a numirii ministrului justitiei, de blocare a plangerilor magistratilor si instrument de perpetuare la carma CSM a celor docili Cotroceniului si de eternizare la DNA a lui Daniel Morar (despre activitatea caruia se vor scrie mii de pagini in scurt timp). Despre magistrati si problemele lor….nimic.

            Daca Danilet, Ghica, Haineala si ceilalti magistrati orientati fatis politic nu vor fi inlaturati, justitia -cata mai este- va deveni o carpa de sters pe jos. Mai simplu spus, va fi Daniletizata. Mai este timp sa fie oprita Daniletizarea?

 Radu Octavian

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel. URARI și FELICITARI pe care le poți trimite sărbătoriților

Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel. URARI și FELICITARI pe care le poți trimite sărbătoriților În ziua de 29 iunie,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Nume care se sărbătoresc de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – aproape 500.000 de români îşi serbează onomastica

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Petru şi Pavel ? Români care îşi serbează onomastica de Sfinţii Petru şi Pavel:… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

27 iunie – Ziua Mondială a Pescuitului. Curiozităţi despre acest sport

În fiecare an, la 27 iunie, este marcată ziua mondială a pescuitului. Iniţiativa unei asemenea sărbători a fost lansată, în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

25 iulie – Adormirea Sfintei Ana, mama Preasfintei Născătoare de Dumnezeu

25 iulie – Adormirea Sfintei Ana, mama Preasfintei Născătoare de Dumnezeu În data de 25 iulie, în fiecare an, credincioșii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel haioase! Felicitări şi urări de „La mulţi ani” pe care le puteţi trimite celor dragi de ziua numelui

Mesaje, Urări, felicitări amuzante, haioase și halii pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sfinții Petru și Pavel • Mesaje… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

BACALAUREAT 2021: Modele de SUBIECTE, teste de ANTRENAMENT și BAREME

Toate MODELELE de SUBIECTE și teste de ANTRENAMENT pentru BACALAUREAT 2021. BAREME: seturile 1-12. Calendarul BAC 2021 pentru elevii claselor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

26 Iunie: Ziua Internațională Împotriva Abuzului și Traficului Ilicit de Droguri

Adunarea Generală a ONU a decis, prin Rezoluţia 42/112 din 7 decembrie 1987, ca în data de 26 iunie să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfinţii Petru și Pavel. Urează-le un călduros ”La mulți ani” celor apropiați

MESAJE de SFANTUL PETRU si PAVEL 2021 • SMS-uri de „la mulţi ani” de Sfinţii  Apostoli Petru şi Pavel •… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

31 Comentarii

g 16 ianuarie 2013 at 18:33

Felicitari d-le. Radu Octavian pentru acest articol. Astfel de elemente indoielnice d.p.d.v. al conduitei morale si al apartenentei lor politice ascunse fac de rusine breasla magistratilor din Romania.

CrocodilulCuPapion 16 ianuarie 2013 at 18:47

Intr-adevar arata rau justitia acum,dar mult mai bine ca inainte.De tanti ministru nu amintesti nimic?..sau de marionetele alea speriate Nitu si Irimie care ravnesc la postul prim-parchetist si dna-ist??Ce sa-ti zic esti foarte obiectiv si neutru ca justitia, in dejectile pe care le redactezi.La bagat de vina suntem campioni,cand vine vorba de solutii ne ascundem.

Dorin 16 ianuarie 2013 at 20:22

Ai perfecta dreptate , dar acest gunoi din curtea PNL (USL) , avocatelul mediocru ,vesnic frustrat , Radu Octavian , poate fi obiectiv ?

Costel* 16 ianuarie 2013 at 21:11

Avocatul Radu Octavian nu poate fi comparat nici odata cu un pupinc(#)urist basist care la toate concursurile din acest an de si a fost inpins de Hava de la spate a castigat un zero barat.

CrocodilulCuPapion 16 ianuarie 2013 at 21:19

Cum i-a fost mutat Dosarul de Coruptie a lui Voiculescu la Curtea Suprema ,cum a aparut articolul asta in Jurnalul National(Trustul Intact) si in Uimirea!Ce coincidenta stranie!!:)))

Eugen A. 16 ianuarie 2013 at 21:22

Evident ca nu poate fi comparat. Avocatelul asta este la acelasi nivel cu tine …”sa traiti sefu’. Ordonati!”. Ia intreaba avocatii buni din Alba Iulia daca macar il cunosc. Ai auzit de vreun proces castigat de el?

Status Quo 17 ianuarie 2013 at 0:09

Eu cred ca-ti pierzi vremea cu Costel* (cu steluta).

Daca esti un tip rabdator si te intorci pe forumul asta peste (sa zicem) 10 ani pe Costel-steluta ai sanse sa-l gasesti scotand pe gura aceleasi tampenii.

Nu mi-e clar care-i problema lui. Poate functioneaza pe sistemul placa de vinil stricata, nu stiu.

Sau poate ar trebui cineva din jurul lui sa ne faca un bine si sa-i traga stecherul din priza.

Eugen A. 17 ianuarie 2013 at 0:54

Si scos din priza va functiona la fel, e obisnuit sa execute, nu sa gandeasca. Ai dreptate, repeta pana la obsesie aceleasi sabloane, convins fiind ca-i de nerecunoscut la umbra monitorului, mediocru, vocabular limitat, idei putine si fixe, dar aere de atotstiutor cat incape. Insa stilul de paznic e inconfundabil, oricate pseudonime si-a lua.

Plici ! 17 ianuarie 2013 at 9:01

@ Status Quo – Adevarul e ca n-am mai intrat o vreme pe forum, mai ales ca a cam devenit neinteresant de cand romanii i-au condus pe ultimul drum pe de-al-de aia de dinainte de alegeri si Romania s-a asezat pe fagasul normal, mai ales ca si presedintele DEMIS, dus cu sorcova o vreme (deh, au fost si sarbatorile) deci, cum spuneam DEMIS nu mai bate nici campii nici apa-n piua si s-a cam asezat in banca sa (asa cum e normal), ce sa vezi, azi dau iar de comentariile tale stimate Ciondrel, la fel de artagoase ca cele postate de matale i.e.n. Chiar nu realizezi ca ti-a trecut vrmea, mosulica?

Status Quo 17 ianuarie 2013 at 10:41

Mos sa-i spui lu’ tac-tu, bai Plici!

Fagas normal?

Nu te grabi. Ai putintica rabdare monser rabdare si vedem cum arata fagasul.

jiji 17 ianuarie 2013 at 14:14

@plici-Unde ai umblat hahalera,ai fost sa-ti „umpli dica” cu kkt la haznaua 3…du-te continuati activitatea si fi mai „suptil”!

Dorin 17 ianuarie 2013 at 22:22

Du-te mai la scoala lui Androneasca si invata sa dai cu scrisul : DESI nu DE SI , IMPINS nu INPINS ,…nu mai vorbesc de virgule si stilul de cocina :)Mars in cotet !

Plici ! 18 ianuarie 2013 at 8:47

@ Status Quo – Scuze pt. substantivul „mos”, mosulica, dar ma bucur ca ti-a placut pronumele personal „Ciondrel” !

Alex Danila 16 ianuarie 2013 at 22:09

mai rar vad prin ziar un articol cu atatea minciuni!
„calitatea CSM-ului a scazut”??Nimic mai fals! CSM era o institutie rusinoasa acum cativa ani, dar lucrurile s-au imbunatatit de atunci!
Si nu aruncati vina in tabara pedelistilor! Cum se explica faptul ca Mona Pivniceru sustine in continuare doi incompetenti pentrusefia DNA si a Parchetului General, Nitu si Ioan Irimie?? E inadmisibil! Ioan Irimie, in cei zece ani de activitate, a semnat in medie UN SINGUR RECHIZITORIU PE AN!! De asta de ce nu ziceti, domnule Radu Octavian??
Daca sunteti un observator atat de bun, de ce nu spuneti si de posibilele presiuni facute asupra judecatoriilor din tara? Iata ce vreau sa zic prin asta: nu vi se pare dubios ca, asa, de-odata, toate judecatoriile s-au pornit impotriva Alinei Ghica si a lui Cristi Danilet? Eu cred ca, indirect, Muona Pivniceru a „ordonat” aceasta votare in masa impotriva celor doi!!
Referitor la Danilet, exagerati. In toate postarile de pe facebook si declaratiile televizate, acesta a APARAT justitia si oamenii ei si a promovat mereu independenta justitiei!!! Dar e corect si normal ce a facut Antena3 dupa Referendum, cand si-a batut joc de acesta chiar si privind… ASPECTUL FIZIC??? Asa face o televiziune civilizata??

colonelu' gogu 16 ianuarie 2013 at 22:24

@admin: de ce nu-mi apare comentariul? e cenzura pe forumul liber „unirea”

Alex Danila 16 ianuarie 2013 at 22:35

Mi s-a mai intamplat. Probabil, in comentariul dumneavoastra, apar cuvinte precum manipu|are sau popu|atie, care contin in ele la randul lor, un cuvant „interzis” 😉

Administrator 16 ianuarie 2013 at 22:36

sau link-uri

de-a dura lex 16 ianuarie 2013 at 23:14

rușine ziarului care publică un asemenea pseudo-articol.

Status Quo 17 ianuarie 2013 at 0:17

Nu stiu cine-i Radu Octavian asta insa poate inainte de a scrie articolul ar fi trebui sa se fi uitat la fata unuia dintre candidadtii propusi de ”Chivnițăru”. Mai precis Ioan Irimie.

Sau poate stimabilul Radu ne spune cum ar caracteriza justitia pe vremea lui Adrian Nastase ori pe vreme lui Iliescu.

Ce pot vedea este ca justitia din Romania a inceput sa faca victime intre cei de care stiam ca au cate un muscoi mare pe caciula.

Nici aste nu vede Radu Octavian? Sau asta nu-i important?

munteanul 17 ianuarie 2013 at 9:09

Eu cred, din contra, ca Voiculescizarea sau Costinizarea Justitiei poate fi oprita. De altfel,semnele au aparut de la prima condamnare a unui politician,care pana in 2007 nu era posibila si continuand cu incarcerarea lui Adeu de Jilava,doctor in drept de stanga,cel care se credea deasupra legii. Acum cand lungul sir al penalilor din usl in frunte cu Voiculescu simt ca puscaria se apropie de ei, devin tot mai inversunati impotriva independentei Justitiei. Dar acest lucru nu se va intampla. Magistratii au vazut ca se poate face adevarata justitie fara subordonare politica.

* 17 ianuarie 2013 at 9:10

Adelu de Jilava

Sabina FATI(R.Libera) 17 ianuarie 2013 at 9:41

Pentru a pune mâna pe CSM, şi deci pentru a avea un control extins în justiţie, oamenii lui Voiculescu&Co. folosesc toate procedeele care se predau în structurile secrete ale statelor dictatoriale, de la compromiterea unor membri incomozi ai Consiliului Superior la Magistraturii prin prezentarea unor jumătăţi de adevăruri extrase din viaţa lor privată, la ore de maxima audienţă la Antena3, până la manipularea informaţiilor prin prezentarea lor deformată. Încercările de eliminare din CSM a zgomotoşilor prin retragerea încrederii judecatorilor Horaţiu Dumbravă, Alexandru Şerban şi Alina Ghica au demarat prin metoda instigării, care prin rostogolire, ar putea duce la rezultatele scontate. Accentuarea vrajbei dintre procurori şi judecători intră în aceeaşi logică, necesară înlăturării Oanei Hăineală, abia aleasă în fruntea CSM.

ulise 17 ianuarie 2013 at 9:42

Nu stiu de ce nu s-au revoltat magistratii cand D-na Alina Ghica a fost la sedinta curtii de apel anul trecut la Alba Iulia? De ce n-au avut curaj sa-i ceara atunci demisia din CSM? S-au poate nu a avut cine sa-i manipuleze ca nu era betivana ministra. Despre Radu Octavian nu stiu decat ca e o nulitate frustrata. Frustrat si redus a fost de cand il stiu.

Sabina FATI 17 ianuarie 2013 at 9:44

Un CSM aliat cu actuala guvernare, este nu doar dorinţa lui Dan Voiculescu. Premierul are aceeaşi tendinţă ca şi mentorul său, Năstase, de a intra cu bocancii în justiţie: „eu m-am uitat cu ochiul uni jurist şi cred că decizia judecătorului de la tribunal a fost o declaraţie greşită şi ar trebui ca CSM-ul să vadă de ce a dat acea decizie” a spus Victor Ponta încercând să-l protejeze pe Dan Voiculescu, mogulul Antenelor care ar fi preferat să i se mai conserve puţin procesul, fiindcă nu mai are mult până la prescrierea faptelor. Nu există nici o garanţie că primul ministru nu va interveni şi pentru ceilalţi prieteni din USL, fiindcă de la Radu Mazăre la Varujan Vosganian, există o listă lungă de politicieni care vor să relaxeze sau chiar să elimine DNA din nomenclatorul instituţional autohton. Proaspătul senator liberal, Sorin Roşca Stănescu, el însuşi anchetat în dosarul Rompetrol a explicat de curând că în USL se discută serios depsre desfiintarea ANI, DNA şi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

ulise 17 ianuarie 2013 at 9:44

Nu stiu de ce nu s-au revoltat magistratii cand D-na Alina Ghica a fost la sedinta curtii de apel anul trecut la Alba Iulia? De ce n-au avut curaj sa-i ceara atunci demisia din CSM? S-au poate nu a avut cine sa-i manipuleze ca nu era betivana ministra. Despre Radu Octavian nu stiu decat ca e o nulitate frustrata. Frustrat si redus a fost de cand il stiu.
Si ne mai intrebam de ce nu are lumea incredere in justitie? In justitia lui Voiculescu?

munteanul 17 ianuarie 2013 at 9:52

Instituţiile europene si ambasadele occidentale au fost sesizate de peste 3.250 de români că USL subordonează CSM şi Justiţia.

Moisil Grigore 17 ianuarie 2013 at 14:08

Aici ai gresit -muntene- draga: este vorba mai precis de 3.254,66-perioada 6 de romani!!

jiji 17 ianuarie 2013 at 14:52

Asta ne crede prosti pe toti si are aceasi gargara ieftina ca plagiatorul si cacaraul-repetent sau ca si sefii lui locali,gen fonfaila,potorina sau piticania atomica.Dau un singur exemplu din articolul de rahat al acestui gargaragiu…”sa elimine lenea,superficialitatea,incompetenta”…il intreb pe acest neica nimeni-mincinos cat „a muncit” in ultimii 4-5 ani tov.Irimie propus „saf” de ministreasa justitiei ce umbla cu masina unui condamnat definitiv?PS-Pana nu pun labele pe intreaga justitie, nu-i totul pierdut,dar se pare ca dupa „fidelcastrarea Cubei” urmeaza becalo-motanizarea Romaniei…”e groasa rau frati romani”!

ataman 18 ianuarie 2013 at 8:26

Avem si noi Daniletii nosrtrii in Alba si toti stim asta. Cum vi se pare faptul ca judecatorii cumpara parfumuri, haine si schimba bani la bisnitari, nu e cumva splijinire a ilegalitatilor? Ba mai mult sunt bisnitari care „invart” banii judecatorilor si procurorilor. Oricum sunt ei „magistratii ” si ceilalti noi prostimea. Sunt pusi pe un piedestal pe care putini merita sa steie.

sarmane naiv 18 ianuarie 2013 at 9:09

asta crezi tu ca facea magistratul Danilet? L-ai cunoscut personal, sau te-ai luat dupa minciunile uslashe?

alexandru 18 ianuarie 2013 at 10:08

radu octavian….acest aparator al statului de drept si plimbator de caine prin jurul blocului.un frustrat care nubreuseste sa isi depaseasca conditia.articolul pare mai degraba un dialog imaginar pe peronul garii intre el ci catelul lui.iar scandalul din csm porneste de la dorinta lui ponta si voiculescu de a controla justitia.acest scandals e va reflecta in raportul csm, semn ca nu toti sunt idioti in lumea asta.iar sedintele prin care danilet si ghica sunt demisi in fiecare judet se fac la solicitarea telefonica a secretarei de stat de la justitie.
apropo domnule avocat penelist: intreaba-ti cainele daca monica pivniceru nu era de aceasi soi ca danilet sau ghica?sau uselistii nu intra la calcule?

Comentariile sunt oprite