// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Daniel Breaz, după ce a spus că o femeie cu doi copii nu e o familie: nu am avut intenția să jignesc. Regret și îmi cer scuze

Rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, senatorul Daniel Breaz, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, că nu a vrut să jignească pe nimeni când a spus că o femeie cu doi copii nu reprezintă o familie.

”Constat, cu regret, amploarea discuțiilor și încărcătura negativă generate în urma emisiunii de la postul Realitatea TV (din data de 7 mai 2018, ora 13.00), respectiv dezbaterea pe ideea definirii conceptului de familie, relaționată unui eveniment concret, petrecut recent. Doresc să punctez faptul că nu am avut intenția să jignesc pe nimeni, afirmațiile mele fiind interpretate greșit, scoase din contextul larg al discuțiilor din studio. Regret și îmi cer scuze față de toți cei care se simt lezați de afirmațiile mele! Respect sincer conceptul de familie, indiferent de modul în care este definit contextual”, a scris Daniel Breaz.

Explicaţiile vin după ce acelaşi parlametar a declarat marţi, la Realitatea Tv, întrebat fiind dacă o mamă singură cu doi copii reprezintă o familie, că: „Nu. A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”.

O mamă cu doi copii din Bucureşti a acuzat, în urmă cu câteva zile, un cinematograf din Bucureşti că i-a refuzat un pachet „Family”, de intrare la film pentru ea şi cei doi minori, pe motiv că face parte dintr-o familie monoparentală.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Răspunsuri la Daniel Breaz, după ce a spus că o femeie cu doi copii nu e o familie: nu am avut intenția să jignesc. Regret și îmi cer scuze

 1. Don Costello 12.05.2018 la 21:59

  Efectul “Dâmbovița”!!!
  Toți care stau pe malurile râului se prostesc la cap!!

 2. dolfi 13.05.2018 la 0:27

  Pesedita se cronicizeaza si apoi da in metastaza… Da’ inainte vine cu pusee…
  Daniele, iesi cat mai poti, pune-ti cenusa-n-cap, cere-ti iertare de la public, spovedeste-te si nu te mai baga in politica….

 3. Titirca inima rea 13.05.2018 la 2:16

  Nota 4, stai jos!

 4. TH 13.05.2018 la 15:46

  ” Lupul isi schimba parul dar narvul ba !”
  ………nu a fost destul de atent si a aratat adevarata fata…….

 5. mike 13.05.2018 la 21:40

  Omul— undeva are crepitate– Sunt cazuri in care sotii- barbatul si femeia nu se mai inteleg -( din cauza curviei sau??)- cu toate ca au jurat in fata oamnenilor si in fata Lui Dumnezeu sa ramina impreuna la bine si la -RAU- Aici omul are dreptate — dar-,sunt cazuri in care unul din parinti (sotul- sotia ) moare — aici nu intervine omul ci soarta — pentru aceste modele nu exista scuze — ci leucoplast le gura . Cred ca omul nu a desfasurat intreaga ideie — mea culpa domnule si fi mai BREAZ— next time!!

 6. andrada 14.05.2018 la 9:41

  De familie monoparentala ati auzit ?

 7. Fibonacci 14.05.2018 la 19:38

  Dar cănd două persoane care stau sub acelasi acoperis, doar se suportă , nu au copii, e o familie?,

 8. adrian 14.05.2018 la 21:13

  Puiul asta de comunist, pus in functie la scoala profesionala psd din Alba, cam ce stie sa faca? In afara de a se da mare senator?

 9. Adrian 15.05.2018 la 9:59

  Dacă ați avea decența sa urmăriți detaliat activitatea domnului senator Daniel Breaz o să ajungeți sa-l apreciați! Dar este mult mai usor sa puneti amprenta pe oameni si să savurati rastalmacirea declarațiilor publice a celor din presa si televiziuni amatoare de rating.