Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Senatorul PSD Daniel Breaz, rector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia ERA un om respectat, dar s-a întâmplat CEVA și NU MAI ESTE…?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul PSD de Alba Daniel Breaz, rector al Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a declarat, la un post de televiziune, că o mamă singură cu doi copii nu reprezintă o familie.

„Dar o mama singura cu doi copii nu este o familie?”, a fost întrebat Breaz, în contextul în care angajaţii unui cinematograf din Capitală i-au spus unei mame care îşi creşte singură copiii că o familie este formată obligatoriu din doi adulţi şi doi copii. „Nu. A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”, a raspuns senatorul PSD.

El a mai declarat că va participa la mitingul pe care îl organizează PSD, pentru susținerea familiei tradiționale: ”O să particip la miting pentru că susțin familia tradițională. Dacă partidul a hotărât și aștept și eu decizia după ședința de astăzi, să știm exact data când va fi mitingul respectiv, o să particip!”.

”Până acum nu aveam familie tradițională?” a întrebat reporterul

”Ba da, aveam și până acum, dar atâta timp cât și alte cupluri ÎȘI CER DREPTURILE, normal că și noi avem dreptul să susțiem ceea ce, într-un stat ortodox… NU ȘTIU dacă există în România familie monoparentală…” (vezi mai jos):

https://youtu.be/cQlLrdAsv5k

Declarațiile senatorului PSD Daniel Breaz au iscat mii de comentarii pe rețeaua de socializare, foarte multe dintre acestea fiind din partea unor albaiulieni care il cunosc de multă vreme, s-au arătat surprinși în mod neplăcut și chiar dezamăgiți de ”prestația” lui, astfel că, parafrazându-l este firesc să întrebăm: rectorul Universității din Alba Iulia ERA un om respectat, dar s-a întâmplat ceva și NU MAI ESTE…?

VIDEO: facebook Raluca Zdrobiș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea