VIDEO: Senatorul PSD Daniel Breaz, rector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia ERA un om respectat, dar s-a întâmplat CEVA și NU MAI ESTE…?

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Senatorul PSD de Alba Daniel Breaz, rector al Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a declarat, la un post de televiziune, că o mamă singură cu doi copii nu reprezintă o familie.

„Dar o mama singura cu doi copii nu este o familie?”, a fost întrebat Breaz, în contextul în care angajaţii unui cinematograf din Capitală i-au spus unei mame care îşi creşte singură copiii că o familie este formată obligatoriu din doi adulţi şi doi copii. „Nu. A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”, a raspuns senatorul PSD.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

El a mai declarat că va participa la mitingul pe care îl organizează PSD, pentru susținerea familiei tradiționale: ”O să particip la miting pentru că susțin familia tradițională. Dacă partidul a hotărât și aștept și eu decizia după ședința de astăzi, să știm exact data când va fi mitingul respectiv, o să particip!”.

”Până acum nu aveam familie tradițională?” a întrebat reporterul

”Ba da, aveam și până acum, dar atâta timp cât și alte cupluri ÎȘI CER DREPTURILE, normal că și noi avem dreptul să susțiem ceea ce, într-un stat ortodox… NU ȘTIU dacă există în România familie monoparentală…” (vezi mai jos):

Declarațiile senatorului PSD Daniel Breaz au iscat mii de comentarii pe rețeaua de socializare, foarte multe dintre acestea fiind din partea unor albaiulieni care il cunosc de multă vreme, s-au arătat surprinși în mod neplăcut și chiar dezamăgiți de ”prestația” lui, astfel că, parafrazându-l este firesc să întrebăm: rectorul Universității din Alba Iulia ERA un om respectat, dar s-a întâmplat ceva și NU MAI ESTE…?

VIDEO: facebook Raluca Zdrobiș

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

20 Comentarii

Haules Baules 9 mai 2018 at 12:24

Si se mai intreaba pomanagistii de la psd de ce in Alba partidul asta e inexistent. Uite inca un motiv.

Dora 9 mai 2018 at 18:41

Cum te poate tampi partidul in asa hal? Cred ca astia pierd simtul realitatii si, in dorinta de a-l SATISFACE pe tatucul DRACNEA fac orice! Domnul asta a fost candva o PERSONALITATE respectata, respectabila, responsabila. Dar s-a sucit rau de tot! Pai, mai omule (cu litere mici), tu formezi o familie traditionala? Eu stiu ca n-ai copii, asa ca ma-ntreb e asta o familie…sau s-a intamplat ceva acolo…si NU E?

alexandru spinean 9 mai 2018 at 13:03

PARTICIPATI D-LE BREAZ LA MITINGUL PSD .FOARTE BINE FACETI.
AVETI CLE MAI BUNE EXEMPLE DE FAMILII TRADITIONALE IN FAMILIA LUI DRAGNEA LIVIU DAR MAI ALES A LUI TARICEANU –
(5 FAMILII TRADITIONALE)
PARCA SE SPUNE LA RELIGIE CA CEEACE A LEGAT DUMNEZEU NIMENI SA NU POATA SA DEZLEGE!

Pp 9 mai 2018 at 14:16

@Haules B. Bine zis..

Adrian 9 mai 2018 at 14:36

Un interviu tendentios caracteristic postului Realitatea cu pressing pe invitați, mai ales cand sunt de la PSD!! Daniel Breaz si-a tratat cu respect si calmul caracteristic subiectul discuției! E o persoană care merita respectul comunității dumneavoastra in continuare!!!

Eu 9 mai 2018 at 17:38

Oricat de tendentios ar fi interviul la cata scoala are personajul ar fi fost de asteptat sa fie si intelept in raspunsuri! Raspusul lui este o tampenie! Dar ce sa faci ca nu este ca si la cursuri,adica cu foile in fata facand dictare ca si la clasa a 2a!

asdfgh 9 mai 2018 at 21:57

esti cam depasit

Sport 9 mai 2018 at 15:02

Un penibil Breaz ăsta. Mare rector, mare sculă de om. A pierdut contactul cu realitatea si ăsta. Mi-e rusine ca e din Alba ca si mine, si mi-e rusine ca e din Obreja. Un penibil. Nu ma reprezinta.

Sarmanul rector! 9 mai 2018 at 15:23

E complet paralel cu subiectul si a pierdut o buna ocazie de a tacea..

Eu 9 mai 2018 at 17:16

Daca tacea filozof ramanea!!!

ANTONE FLORIN 9 mai 2018 at 16:02

Probabil, domnul „senator” nu a auzit de familii monoparentale…. Ce să-i faci?…. Prostia omenească se ridcă prin politică, dar până când?….

Marius Filimon 9 mai 2018 at 16:18

Nu trebuia sa spuna ca o mama cu doi copii, nu este o familie. Se putea ajunge in situatia asta, din multe motive ……

albaiulian 9 mai 2018 at 16:47

La asa universitate (la Universitatea 1 Aprilie ma refer), asa rector!

Marius 9 mai 2018 at 17:40

Să spui despre Breaz că e prost, e o mojicie. Aveți stimate domn, curiozitatea să îi citiți CV-ul. Și mai ales pentru o exprimare, mai putin fericită, ce-i drept, însă scoasă din cotext și promovată în mod tendențios de către cei de la Realitatea TV.

Corleone 9 mai 2018 at 18:27

Un ghiolban!
Pesedeii rupti de realitate! Las’ ca e Olgutza traditionala – a data legea de marire a pomenilor pentru cei de la stat, s-a „jorat” ca-i buna si castiga toti mai bine, pana au iesit sindicatele in strada – apoi ieri au modificat modificarea! Penibil! Jenant! Incalificabil!

Gogu 9 mai 2018 at 19:59

Stat ortodox?!?
Conform Constituției pe care a jurat cu mâna dl Senator când a depus jurământul, Romania este stat laic! Azi, mâine o sa spună sl senator ca suntem stat PSD și o sa ne întoarcem iar la partidul unic.
Rușine!

ronin 9 mai 2018 at 23:09

omu nu e prost. e prof de mate si stie multe. politica nu e domeniul lui si pacat ca s-a compromis cu ciuma rosie…acum e tarziu, prostia e facuta.el gandeste matematic…matematica nu are sentimente, nu e umana ?.

dolfi 9 mai 2018 at 23:19

somnul natiunii naste monstri! Aderarea la PSD produce lobotomie!

1 10 mai 2018 at 8:38

Sunt curios cati dintre cei care comenteaza aici, sau aiurea, stiu ce este, cu adevarat, o familie?
Sau cati provin dintr-una?
Si ce inseamna, cu adevarat, sa ai mama si tata?
Altfel, sunt doar facuti in palma si aruncati in ……

Ghita 10 mai 2018 at 10:13

Ce folos ca stie matematica si multe altele dar in spatiul public debiteaza prostii. Statul ortodox este in mintea lui si a pesedeilor care s-au facut pres in fata lui Dragnea si a banditilor lui. In anul 2018, in Europa, un rector de universitate (de doi bani) din Romania emite asemenea ineptii… Evul mediu . Urmeaza prinderea si arderea pe rug a vrajitoarelor

Comentariile sunt oprite