Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dan Simedru, validat candidat pe colegiul Cugir-Zlatna din partea USL Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După cum am anticipat încă de ieri, actualul prefect de Alba Dan Coriolan Simedru a fost validat astăzi de Delegația Permanentă a USL reunită la București, drept candidat pe colegiul 3 din Camera Deputaților Cugir-Zlatna.

Astfel, DP a USL de la nivel național a considerat că Dan Simedru este un candidat mai puternic pentru acest colegiu, decât Mihai Nicușor, cel nominalizat până astăzi drept candidatul USL Alba pe acest colegiu.

Actualul prefect de Alba își va înainta demisia pentru a putea fi reînrolat în PNL Alba și a putea în acest fel reprezenta USL la alegerile parlamentare.

Dan Simedru a mai avut un mandat de deputat în perioada 2000-2004 pe lista PNL.

Aşa cum anticipam scena suportă orice, candidatii reali ai USL Alba pe unele dintre colegii rămân în continuare o enigma și, după felul în care decurg negocierile la nivel central, nu ar fi o surpriză ca ”magicienii de la Centru” să scoată din joben un candidat de la PNL-PC Alba, care până acum să nu fi apărut în luminile reflectoarelor.

Candidatul surpriză la care ne-am referit, înca de acum 3 zile a fost prefectul Dan Simedru, care aşa cum am intuit a fost validat candidat pentru colegiul Cugir-Zlatna, fără ca acesta „să fi apărut în lumina reflectoarelor” pe scena lansării candidaţilor USL.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea