Ziarul Unirea

Dan Simedru: Argument pentru o viaţă mai bună a cetăţenilor – Revigorarea industrială a Colegiului Cugir-Zlatna

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Pentru mine, Colegiul Cugir-Zlatna nu este doar suma celor 15 localităţi care fac parte din el, aici sunt la mine acasă. Născut şi crescut la Cugir, am rămas permanent conectat la problemele zonei şi ale oamenilor. Am experienţa şi forţa necesare pentru a reprezenta Colegiul Cugir-Zlatna în Camera Deputaţilor. Candidez din partea USL, singura forţă politică ce are un program concret, viabil, pentru o Românie puternică. Candidez şi împotriva PDL care duce stindardul Alianţei Ruşinii şi Demagogiei, lansând în lupta electorală persoane, ale căror intenţii sau competenţe personale nu contează. S-a văzut în ultimii ani că PDL-ul a condus şi a jefuit ţara după dictare. S-a văzut că, indiferent de funcţiile ocupate, pedeliştii au de îndeplinit un singur scop: scopul lui Traian Băsescu.
Programul USL are ca obiectiv o Românie puternică, România redată cetăţenilor ei. Ceea ce propun eu pentru Colegiul Cugir-Zlatna este susţinut de fapte concrete. Proiectele mele răspund nevoilor cetăţenilor, care nu pot fi aprofundate dacă te intersectezi cu ele doar în turnee, fie ele şi electorale. Iar, dacă nu ai argumente, nu poţi convinge. Ele oferă siguranţa că, după campania electo­rală, cetăţenii se vor putea baza pe aleşii lor, iar viaţa lor va fi mai bună.
În acest sens, revigorarea industrială a zonei Cugir-Zlatna este un argument viabil. Ca deputat USL al Colegiului Cugir-Zlatna, alături de Teodor Atanasiu, candidatul USL la Senat, şi prin colaborare permanentă şi deschisă cu primarii, indiferent de culoarea lor politică, mă voi asigura că acest obiectiv va fi îndeplinit. La toate acestea, se adaugă legătura constantă şi strânsă cu cetăţenii, fără de care nu pot concepe activitatea mea de parlamentar.
Extinderea Parcului Industrial de la Cugir este o prioritate pe care mi-o asum. Ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, am contribuit la dezvoltarea şi modernizarea Parcului Industrial. Am sprijinit parteneriatul dintre Mercedes şi UM Cugir, am luptat în Parlamentul României pentru obţinerea celor 24 milioane de dolari, necesari achiziţionării noii linii de fabricaţie a muniţiei tip NATO. Am reuşit, totodată, să obţin şi scutirea de taxele vamale a noilor utilaje, aduse din afara ţării. Am trăit una dintre cele mai mari bucurii ale mele când, după o zi întreagă petrecută pe holurile guvernului, am reuşit să obţin pentru oraşul Cugir statutul de zonă defavorizată social şi favorizată din punct de vedere economic.
Sunt primul iniţiator al legii industriei de apărare. Dacă, în 1998, proiectul meu nu a trecut de parlament, de această dată, împreună cu Teodor Atanasiu şi susţinuţi de majoritatea USL, sunt convins că vom reuşi să adoptăm această lege. Dorinţa mea este ca industria de apărare să devină competitivă pe piaţa europeană de profil, ceea ce înseamnă contracte noi şi ferme, creşterea sigură a numărului locurilor de muncă. Argumentele mele sunt programul USL de dezvoltare eco­nomică, experienţa şi cunoştinţele mele, ce vor sta la baza concretizării unui alt proiect de care cetăţenii au neapărată nevoie.
În Zlatna, rata şomajului atinge cote alarmante. Oraşul cere un ajutor real, consistent şi eficient în Parlamentul României. Voi continua demersurile începute ca prefect, când am discutat cu ambasadorul Coreei de Sud despre posibilitatea dezvoltării unor relaţii economice, în domeniul prelucrării cuprului. Ne vom asigura că investitorii vor veni aici, ceea ce înseamnă locuri de muncă. Îl voi susţine pe primarul oraşului Zlatna în toate acţiunile sale de atragere de noi investitori. Voi fi vocea care se va face cu adevărat auzită în Parlamentul României. Oraşul Zlatna şi împrejurimile sale pot beneficia de experienţa şi voinţa unui deputat care, alături de USL, se va bate pentru atragerea investitorilor şi crearea locurilor de muncă, de care Zlatna şi locuitorii ei au nevoie ca de aer.
Sunt, înainte de toate, un om care aparţine comunităţii. Promisiunea mea e o viaţă mai bună pentru cetăţenii colegiului. Garanţia mea stă în cuvântul şi onestitatea mea. Argumentul meu e în forţa USL, experienţa şi determinarea mea, pe care le pun în slujba cetăţenilor.

Dan Coriolan-Simedru
Pentru Camera Deputaţilor-Colegiul Cugir-Zlatna

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Senatul a aprobat acordul cu SUA pentru modernizarea centralei nucleare de la Cernavodă

Ședința Senatului de ieri, 22 iunie, constituie un moment istoric pentru siguranța energetică a României și pentru viitorul energiei nucleare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

5 Comentarii

Albaiulian 21 noiembrie 2012 at 8:55

Il vei ajuta pe primarul din Zlatna exact cum au ajutat-o elevii pe batranica sa treaca strada!

Sica 21 noiembrie 2012 at 9:55

Oare o sa fie fraieri care sa-l creada pe asta???

Aurelian 21 noiembrie 2012 at 19:46

un nesimtit si jumatete Apropo se aude prin oras ca ati inceput deja (voi de la usl) sa promiteti la lume orice pentru numere de telefon si datele oamenilor ca sa ii sunati in ziua alegerilor dar eu voi fi cu cativa prieteni pe sectii de votare si va promit, nu ma JUR ca de va prind ca la referendum ca verificati cine a fost la vot ca sa ii sunati ( pentru ca votul e facultativ si secret inclusiv prezenta ) va scot afara in SUTURI si atunci veti sti cine a scris mesajul asta !!!

dodon 22 noiembrie 2012 at 2:27

DRAGA BOMBONEL DE CUGIR.
Rahova i-ti duce lipsa.
Pe curand.

Didi 22 noiembrie 2012 at 14:20

PDL-isti au de indeplinit un singur scop,scopul lui Traian Basescu…Ce scop are Basescu?De a distruge mafia si hotia din tara.De ce nu sinteti voi deacord cu actiunile intreprinse de D.N.A. si de fostul ministru al Justitiei???Ati schimbat pe toti cei ce erau un posibil pericol pentru voi, imediat ce ati ajuns la guvernare.USL-uite sula.

Comentariile sunt oprite