Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dan Marcu: În perioada guvernării Tăriceanu s-au înregistrat cele mai mari creșteri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Marcu01Vicepreședintele PLR Alba, Dan Marcu a amintit în cadrul unei conferințe de presă o parte din realizările fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, arătând că este cel mai potrivit candidat pentru funcția de președinte.  

”În perioada guvernării Tăriceanu s-au înregistrat cele mai mari venituri la toate categoriile de salariați, iar pensiile au crescut cu 40%. Tăriceanu nu a amăgit, nu a mințit, a avut curajul să spună atunci când ceva nu s-a putut. Tăriceanu a spus profesorilor cu riscul de a pierde din electorat că legea care permitea 50% mărirea salariilor nu se putea pentru că nu era sustenabilă din punct de vedere financiar. În particular Tăriceanu avea o vorbă: eu nu am fost investit în această funcție să guvernez o națiune săracă”, a spus Dan Marcu.

Dan Marcu a precizat că președintele nu guvernează, însă, Tăriceanu ar fi potrivit pentru această funcție pentru a fi omul de legătură între puterile statului

”Președintele este un liant, un factor coagulant, care face legătura între guvern, parlament și celelalte puteri făcând ca statul și economia să funcționeze. Toate acestea nu duc decât la prosperitatea națiunii”, a mai spus Marcu.

În final, vicepreședintele PLR Alba i-a invitat pe consilierii locali și pe primari să migreze la formațiunea liberală, dacă nu se mai regăsesc în alte partide.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea