Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Dan Coriolan Simedru: Un ministru al Agriculturii întîrziat și nepregătit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În iunie am adresat o întrebare Ministrului Agriculturii Daniel Constantin legată de haosul național creat în procesul de depunere de către fermieri a cererilor de subvenții.

Dan SimedruDin răspunsul primit după două luni (deși termenul prevăzut în Regulamentul Camerei Deputaților este de 15 zile) reiese faptul că întreaga procedură a decurs normal, ca la carte, fiind respectate normele în vigoare. Deci nicio greșeală din partea autorităților- concluzia pe care o trage ministerul fiind că, de fapt , de vină sunt fermierii, neexistând niciun blocaj în sistem…

Domnul ministru este foarte mulțumit de cum au decurs lucrurile, însă eu pot să-i arăt din nou pozele cu cozile imense create la sediile APIA.

Într-adevăr volumul de muncă a fost imens dar lipsa de organizare și reglementările date foarte târziu au generat tot acel haos. Domnul ministru nu are o situație nici la această oră o situație clară a cererilor depuse după data de 15 iunie, dată după care se percepeau penalizări pentru fermieri, și nici a numărului de cereri respinse sau a suprafeței totale care nu va beneficia de subvenții.

Si uite așa mai trece un an, explicații nu se dau, nimeni nu răspunde pentru proasta gestionare a procesului și ne trezim anul viitor când va avea loc o nouă sesiune de depunere de cereri pentru subvenții cu haos si fermieri umiliti. Sper să nu mai avem de-a face cu asa ceva, dar pentru asta singura solutie este ca Ponta si acolitii lui sa plece.

 

Dan Coriolan Simedru, Deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea