Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dalia Sport Daia Română replică: „CSO Cugir acuză pe nedrept”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În minutul 78 al partidei de la Daia Română, disputată duminică, 13 noiembrie, în etapa a 13-a a Ligii a IV-a, dintre Dalia Sport şi CSO Cugir, la un contact între portarul gazdelor şi un atacant advers, arbitrul asistent Adrian Damian a ridicat fanionul pentru a semnaliza lovitură liberă în favoarea amfitrionilor, dar centralul Dan Monea a înţeles greşit semnalizarea şi a arătat lovitură de la unsprezece metri pentru CSO Cugir. În urma deciziei eronate, jucătorii dăieni au creat un meleu în jurul centralului, cerându-i socoteală pentru sancţiunea greşită.
 În acel moment, Paul Ciucă antrenorul Daliei şi oamenii de ordine au intervenit pentru a îndepărta jucătorii şi în niciun caz pentru a incita şi mai mult spiritele. La finele discuţiei cu asistentul şi nicidecum de frică, centralul a indicat corect ceea ce trebuia de la începtut, adică fault în atac. Legat de consumul de alcool, acesta este permis şi la Cugir la crâşmele din vecinătatea stadionului, la fel ca şi la Daia sau în altă parte. Dar spectatorii care au consumat alcool nu au intrat în incinta terenului, nefiind deloc vorba de vreo agresiune la adresa jucătorilor oaspeţi. Terenul de la Daia Română nu poate fi suspendat pentru că oficialii CSO Cugir sunt supăraţi că nu au învins. Este nevoie de motive serioase, aşa cum s-a întâmplat campionatul trecut la Cugir, când spectatorii i-au bătut pe jucătorii echipei Viitorul Sântimbru, pentru că respectivii fotbalişti, ca şi cei de la Dalia Sport au îndrăznit să nu facă blat şi au evoluat cinstit, contra marii echipe CSO Cugir.

Le dorim succes celor de la CSO Cugir şi îi sfătuim să nu lase supărarea eşecului să le întunece mintea şi să arunce cu noroi, creând o imagine total falsă asupra unei echipe Dalia Sport, ce-i drept cu terenul în pantă. (Comunicat de presă Dalia Sport Daia Română)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea