Rămâi conectat

Politică Administrație

Dacian Cioloș, aflat la Alba Iulia, explică de ce circa 50% dintre candidații USR PLUS Alba au fost în alte partide politice

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul unei conferințe de presă, Dacian Cioloș, prezent duminică în județul Alba, a explicat de ce aproximativ  50% dintre candidații USR-PLUS Alba la funcția de primar au făcut parte din alte formațiuni politice, fiind campionii traseismului la alegerile locale din acest an.

”Eu mă bucur mult atunci când vin oameni cu experiență, pe care n-au putut să o valorifice în alte partide pentru că obiectivele lor și valorile nu le-au mai regăsit in respectivul partid, vin să combine experiența lor cu experiența altor colegi, care n-au mai făcut politică.

Nu avem oameni pe care noi să îi fi recrutat așa cum fac alte partide, hai la mine să fii primar 2 ani de zile, după care te mai duci 2 ani de zile, tot primar, ca să rămâi primar, te duci la un alt partid, te mai înțelegi cu unii și cu alții ca să-ți aperi spațiul pe care ți l-ai creat, cu un anumit tip de comportament, genul ăsta de comportament nu l-ați găsit și nu-l veți găsi la USR-PLUS”, a spus Cioloș.

Acesta a propus o comparație între listele de primari care au fost la PNL, au trecut la PSD, iar acum din nou la PNL: ”S-au tot plimbat ca să rămână pe funcții, ca să poată să-și acopere anumite lucruri pe care le-au făcut în zonele în care au avut responsabilități. Asta înseamnă pentru mine traseismul, adică n-ai mamă nici tată, nu te interesează decât să-ți aperi interesele”, și-a explicat Danian Cioloș punctul de vedere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea