Ziarul Unirea

Dacian Cioloș, aflat la Alba Iulia, explică de ce circa 50% dintre candidații USR PLUS Alba au fost în alte partide politice

În cadrul unei conferințe de presă, Dacian Cioloș, prezent duminică în județul Alba, a explicat de ce aproximativ  50% dintre candidații USR-PLUS Alba la funcția de primar au făcut parte din alte formațiuni politice, fiind campionii traseismului la alegerile locale din acest an.

”Eu mă bucur mult atunci când vin oameni cu experiență, pe care n-au putut să o valorifice în alte partide pentru că obiectivele lor și valorile nu le-au mai regăsit in respectivul partid, vin să combine experiența lor cu experiența altor colegi, care n-au mai făcut politică.

ELIT

Nu avem oameni pe care noi să îi fi recrutat așa cum fac alte partide, hai la mine să fii primar 2 ani de zile, după care te mai duci 2 ani de zile, tot primar, ca să rămâi primar, te duci la un alt partid, te mai înțelegi cu unii și cu alții ca să-ți aperi spațiul pe care ți l-ai creat, cu un anumit tip de comportament, genul ăsta de comportament nu l-ați găsit și nu-l veți găsi la USR-PLUS”, a spus Cioloș.

Acesta a propus o comparație între listele de primari care au fost la PNL, au trecut la PSD, iar acum din nou la PNL: ”S-au tot plimbat ca să rămână pe funcții, ca să poată să-și acopere anumite lucruri pe care le-au făcut în zonele în care au avut responsabilități. Asta înseamnă pentru mine traseismul, adică n-ai mamă nici tată, nu te interesează decât să-ți aperi interesele”, și-a explicat Danian Cioloș punctul de vedere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419