Rămâi conectat

Politică Administrație

Radu Coclici, deputat PSD de Alba: dacă tot vrea PDL să-şi schimbe numele, le recomand guvernanţilor HAOS, pentru că îi reprezintă cel mai bine!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amatorismul PDL şi-a făcut din nou simţită prezenţa ieri, când softul Ministerului Educaţiei, pentru înscrierea copiilor în clasele pregătitoare, s-a blocat. Cei responsabili din minister au dat vina pe aşa-zise şocuri de curent, când este limpede că incompetenţa e principala cauză a haosului din Educaţie. „Omul de ştiinţă” Daniel Funeriu este principalul vinovat pentru harababura instaurată la înscrierea în clasa pregătitoare. „Profesionalismul” său ne-a convins că se va alege praful de toată reforma din Educaţie. Aşadar, proiectul clasei pregătitoare a început cu stângul, pentru că s-a derulat în stil pompieristic şi neprofesionist. E foarte clar că eşecul reformei în Educaţie îi va afecta pe copii şi îşi va pune amprenta pe viitorul acestora, însă asta nu-i interesează pe guvernanţi! Nici măcar faptul că s-au făcut mii de vize de flotant şi că părinţii au ajuns să divorţeze pentru a reuşi să-şi înscrie copiii la şcolile dorite. Nu cred că e normal ca cineva să facă astfel de experimente pe copii.
Programa după care vor studia elevii din clasa pregătitoare ridică şi ea multe probleme. Este inadmisibil ca în timp ce la grădiniţă copiii învaţă o limbă străină, în clasa pregătitoare aceasta să nu fie cuprinsă în planul de învăţământ. Avem în schimb tehnici de utilizare a calculatorului, în timp ce fiecare părinte face eforuturi pentru a-şi ţine copilul cât mai departe de calculator. Nu ne-a trebuit mult timp pentru a ne da seama că, de fapt, reforma în învăţământ ne-a adus o clasă pregătitoare experimentală, la fel cum cea din sănătate ne-a lăsat mai multe persoane bolnave şi mai puţine medicamente în spitale. Dacă tot vrea PDL să îşi schimbe numele, le recomand guvernanţilor HAOS, nu Mişcarea Populară, pentru că e cuvântul care îi reprezintă cel mai bine!

Radu COCLICI,deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea