Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Curtea de Apel Alba Iulia, nu este convinsă de calitatea lui Raed Arafat de șef al DSU: Judecarea dosarului continuă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Curtea de Apel Alba Iulia, nu este convinsă de calitatea lui Raed Arafat de șef al DSU: Judecarea dosarului continuă

Curtea de Apel Alba Iulia a decis într-o ședință a unui proces declanșat de o avocată din Ardeal, că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU.

Solutia pe scurt: „Ia act de manifestarea de voinţă a reclamantei în sensul renunţării la introducerea în cauză, în calitate de intimat sau intervenient, a Băncii Transilvania. Admite excepţia lipsei calităţii de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecinţa anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării şi notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. Potrivit prevederilor art. 61 al.1 şi 3 şi art. 63 Cod procedură civilă, admite în principiu cererea de intervenţie accesorie formulată de MAI, urmând ca din acest moment acesta să dobândească calitatea de intervenient în interesul pârâtului Guvernul României.Cu drept de recurs odată cu fondul. Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepţiilor şi a cererii de denunţare ca fals a înscrisurilor semnate de dl. dr. Raed Arafat”

„Referitor la dosarul 5995/2/2021 aflat pe fond pe rolul Curții de Apel Alba Iulia la termenul de judecată din 28.03.2022 instanța a admis excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat invocată de reclamanta în dosar, cu consecința anulării actelor de procedură depuse pentru DSU la dosar: întâmpinarea și notele de ședință. Altfel spus instanța a constatat în urma verificării excepției invocate că din documentele depuse la dosarul instanței până la termenul de judecată nu rezultă că dl doctor Raed Arafat are calitatea de reprezentant al DSU. Și prin urmare documentele depuse în această calitate la dosar: întâmpinarea și notele scrise nu vor fi luate în considerare.

Dosarul ce are ca obiect judecarea solicitării reclamatei de anulare a mai multor hotărâri de guvern continuă cu termen de judecată stabilit pentru data de 09.05.2022.

În același timp la termenul de judecată din 28.03.2022 Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de intervenție accesorie în cauză formulată de Ministerului Afacerilor Interne în interesul pârâtului Guvernul României”, au transmis reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea