Rămâi conectat

Curier Județean

Curtea de Apel Alba Iulia: Condamnare cu suspendare pentru fostul campion la box, Andrei Dărămuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Magistrații de la Curtea de Apel Alba Iulia au pronunțat soluția într-unul dintre dosarele în care albaiulianul Dărămuș Andrei, fost campion la box, a fost trimis în judecată, alături de alți doi inculpați – Radu Petru Aurel și Dobre Ioan Patiția. Aceștia au fost acuzați că au bătut trei persoane.

Pentru fapta sa Dărămuș a primit 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare și se va afla sub supraveghere. Dosarul s-a judecat la Curtea de Apel Alba Iulia după ce apărătorii lui Dărămuș și Radu au formulat recurs la sentința pronunțată de magistrații de la Judecătoria Alba Iulia prin care cei trei inculpați au fost condamnați la câte 1 an și 6 luni închisoare cu executare.

Solutie: admite rec. inc. D şi R. Extinde efectele şi în favoarea inc. D. Reţine 73 b pentru lovire, în favoarea inc. D şi suspendă condiţionat execut ped. aplic. Încetează procesul penal faţă de inc. R. în ceea ce priveşte lovirea în dauna părţii vătămate DL pentru retragerea plângerii. Reduce daunele morale acordate părţii civile B de la 12.000 la 10.000 lei. Respinge ca nefondat recursul parchetului. Admite cererea de scutire a amenzii judiciare”, se arată pe portalul instanței de judecată.

Precizăm că numele lui Andrei Dărămuș apare și într-un alt dosar având ca obiect ”încăierarea”, alături de Șibişean Mircea Claudiu, Sibișean Cosmin Stelian, Onea Viorel, Cibu Iulian și Bârluţ Gheorghe Ovidiu, clienți vechi ai IPJ Alba, implicați de-a lungul anilor în nenumărate scandaluri. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia în data de 7 iulie 2012.

De asemenea, el este inculpat, alături de alte 31 de persoane, și a stat în rest preventiv mai mult de un an, în ”Dosarul utilajelor furate din UE”, în care este acuzat de aderare şi constituire a unui grup infracţional organizat şi furt calificat.

Nu în ultimul rând reamintim că a mai primit o condamnare cu suspendare într-un alt dosar în care a fost judecat alături de alte 4 persoane pentru că au fost implicați într-un scandal în anul 2009.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea