// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Curtea de Apel Alba Iulia: Amânare, la primul termen, în procesul în care Augustin Lazăr contestă revocarea sa din funcţie

Curtea de Apel Alba Iulia a primit o cerere de amânare, la primul termen de judecată al procesul în care procurorul general al României, Augustin Lazăr, contestă revocarea sa din funcţie. Potrivit reprezentantului instanței, avocatul procurorului general a motivat că tot azi are o altă cauză în care îl reprezinta pe Augustin Lazăr la ICCJ.

”La termenul de judecată de azi Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea apărătorului lui Augustin Lăzar și a dispus amânarea judecării cauzei pentru data de 02.04.2019 ora 11.00”, a transmis Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al instanței.

Reamintim că procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr a fost declanşată de către ministrul Tudorel Toader în 24 octombrie 2018. Procurorul general, Augustin Lazăr, a depus la Curtea de Apel Alba Iulia, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din funcţie declanşată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a fost declinată apoi către instanța din București.

Ulterior, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis că procesul prin care procurorul general Augustin Lazăr a contestat propunerea de revocare din funcţie înaintată de ministrul justiţiei se va judeca la Curtea de Apel din Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419