Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Curtea de Apel Alba Iulia a exclus firma Salprest de la licitația pentru întreținerea spațiilor verzi din interiorul Cetății

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

intretinere spatii verziFirma Salprest a pierdut în instanță unul dintre ”războaiele” duse împotriva Primăriei Alba Iulia, mai précis, pentru atribuirea contractului de 7,8 milioane de lei pentru amenajarea și întreținerea zonelor verzi din interiorul Cetății Alba Carolina.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, săptămâna trecută, ca nefondată, contestaţia formulată de SC Salprest SRL, privind rezultatul licitației comunicat în data de 9 aprilie a.c. și a menţinut rezultatul raportului procedurii prin declararea ca ofertă câştigătoare pe cea depusă de asocierea S.C. Magnum Dynamic Grup S.R.L, S.C. Uni-Recycling S.R.L- S.C. Cris Garden S.R.L.

Totodată, instanța a admis contestația firmei clasate pe locul 2 la respectiva licitație – SC Sport-Turism SRL, astfel că pasul următor este reevaluarea ofertelor prin solicitare de clarificări, de la ofertanți (mai puțin Salprest SRL).

După licitația lansată anul trecut de administrația locală din Alba Iulia s-au semnat, în luna octombrie 2012, contractele pentru două din cele 3 loturi, pentru lotul 2 fiind desemnată câștigătoare firma “Luxor LTD” SRL, deținută de Vasile Todea (valoarea contractului – 1,1 milioane de lei), iar pentru lotul 3 – “Salprest” SRL, deținută de Petru Constantinescu (1,3 milioane de lei). Acesta viza și câștigarea lotului 1 (cu valoarea cea mai mare – 7,8 milioane de lei) și nemulțumit de rezultatul licitației a depus mai multe contestații la CNSC, totul încheindu-se la Curtea de Apel Alba Iulia care a pronunțat hotărârea definitivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea