Rămâi conectat

Politică Administrație

Curtea de Apel Alba Iulia a decis! Președintele CJ Sibiu și 26 de consilieri, buni de plată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Curtea de Apel Alba Iulia a decis că președintele Consiliului Județean Sibiu și 26 de consilierii județeni sunt buni de plată. Aceștia sunt obligați de judecători să-i plătească daune de circa 135.000 lei fostului director al Aeroportului Internaţional din Sibiu, pe care l-au demis printr-o hotărâre de CJ, în iulie 2013, suma reprezentând contravaloarea salariului acestuia pe o perioadă de 30 de luni.

 

“Admite în parte acţiunea formulată şi precizată de reclamantul Sava Augustin împotriva pârâţilor Consiliul Judeţean Sibiu, Cindrea Ioan Cindrea Ioan, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, cu domiciliul procesual ales în Sibiu, str. G-ral Magheru, nr.14, judeţul Sibiu, la sediul Consiliului Judeţean Sibiu şi Boroş Ana Ancuţa, Stanciu Cătălin, Kelemens Manta Cristina, Borcan Constantin, Şofronie Constantin, Şovăială Constantin, Sabău Dan, Câmpean Daniela, Wellmann Eduard, Gunesch Friedrich, Troancă Ilie, Philippi Ilse, Banciu Ioan, Coşa Ioan, Terea Ioan, Cioca Lucian Ionel, Constantin Marcel, Ilie Bologa Maria, Titonia Maria Magdalena, Bottesch Martin, Porr Paul Jurgen, Duca Petru, Chicea Radu, Botres Reinhardt, Roşu Viorel şi Weigand Helmut, în calitate de consilieri judeţeni, (…) Obligă pârâţii, în solidar, să plătească reclamantului daune interese reprezentând contravaloarea remuneraţiei pe care ar fi realizat-o în funcţiile de director general şi preşedinte al consiliului de administraţie al R.A. Aeroportul Internaţional Sibiu, în perioada 30.07.2013-14.12.2015.”, se arată în minuta Curţii de Apel Alba Iulia.

 

Augustin Sava, fostul director al Aeroportului Internaţional din Sibiu, a fost destituit din funcție pentru „management defectuos”, însă a contestat în instanță demiterea sa considerând-o nefondată și a solicitat să-i fie plătită contravaloarea salariului pe o perioadă de 30 de luni.

Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă. (TB)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea