Rămâi conectat

Actualitate

Cursuri gratuite de afaceri pentru studenții de la facultăți economice din România, cu antreprenori și specialiști din mari companii

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 4-10 septembrie, studenții de la facultăți economice din România vor putea participa la cursuri gratuite de antreprenoriat, marketing online, dreptul afacerilor și fiscalitate, la o școală de business care va avea loc la Timișoara, cu participarea unor lectori din companii ca Deloitte, EY România, Bosch sau Accenture, au anunțat organizatorii, într-un comunicat remis StartupCafe.ro .

Organizația profesională de contabili Young Accountants Association a anunțat miercuri startul înscrierilor pentru ediția a II-a a YAA Business School, care va avea loc la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor a Universității de Vest, Timișoara.

Înscrierile sunt deschise până pe 27 august 2017, în formularul online lansat AICI.

Organizatorii evenimentului își propun să aducă la Timișoara 30 de studenți de la univerșități cu profil economic din toată țara.

În cadrul acestei școli, studenții vor avea parte de o săptămână interactivă cu studii de caz, workshopuri și dezbateri pe teme din domeniul economic și din antreprenoriat, spune sursa citată.

Cursanții vor putea afla de la specialiștii firmelor partenere care sunt schimbările pe plan economic și vor învăța să-și construiască propria afacere.

Subiectele abordate vor fi diverse:

 • contabilitate,
 • audit,
 • controlling,
 • fiscalitate,
 • business law,
 • dezvoltare personală,
 • online marketing,
 • antreprenoriat
 • si altele.

Participanții vor avea șansa să interactioneze cu cei mai mari jucători din mediul de business:

 • companii care oferă servicii de audit financiar și consultanță fiscală (EY, Deloitte, KPMG, PwC, BDO),
 • reprezentanți ai industriei automotive (Hella România, Continental),
 • multinaționale care prestează servicii externalizate, așa numitele Shared Service Center (Bosch, Accenture),
 • organisme profesionale (ACCA, CECCAR),
 • avocați de business (Cosma & Asociații)
 • antreprenori (Horia Cardos, fondatorul și CEO Agroland, Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS, prima companie de Growth Hacking din România).

”Un seminar aparte pregătit pentru participanții la YAA Business School și care constituie bucuria supremă pentru orice economist va fi moderat de către realizatorul fostei emisiuni economice Biziday și producătorul aplicației cu același nume. Domnul Moise Guran va vorbi despre crize, ciclicitatea lor, măsuri prociclice, precum și despre efectul corectiv al recesiunilor, un subiect care, cel puțin în România, prezintă un real interes” – menționează organizatorii școlii.

Serile vor fi dedicate socializării și distracției, organizatorii  pregătind pentru participanți o serie de activități recreative, plimbări cu hidrobicicleta pe Bega sau turul orașului și o excursie la sfârșitul săptămânii, cu o destinație-supriză.

Participantii vor beneficia de cazare gratuită într-unul dintre caminele Universității de Vest din Timișoara și vor avea micul dejun și prânzul asigurate de organizatori.

YAA este o asociatie non-guvernamentala înființată la initiativa studentilor de la specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor a Universității de Vest Timișoara.

Sursa: startupcafe.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare