Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cursuri EXCLUSIV în ONLINE la un liceu din Alba, din cauza Covid-19. Cât timp vor rămâne elevii și profesorii acasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în sistemul de învățământ românesc. Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia va rămâne închis pentru tot restul săptămânii, din cauza virusul pandemic.

Potrivit informațiilor transmise de către directorul unității de învățământ, preot Eugen Pintea, cursurile se vor desfășura în sistem exclusiv online până vineri, 18 septembrie.

Apoi, vineri se va realiza o nouă ședință a Consiliului de Administrație, pentru a se decide într-un final dacă elevii liceului albaiulian se vor putea reîntoarce în bănci.

Reamintim că toți profesorii de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” au fost testați, ca masură de precauție, după ce doi dintre colegii lor din cadrul personalului didactic au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus.

Astfel, în urma testării, a reieșit faptul că încă un profesor era și el infectat cu virusul pandemic, aducând totalul cazurilor confirmate din interiorul școlii la trei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea