Rămâi conectat

Curier Județean

Cursuri de înot gratuite pentru elevii de clasa a doua din Alba Iulia, la Bazinul Olimpic: Când vor avea loc

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cursuri de înot gratuite pentru elevii de clasa a doua din Alba Iulia, la Bazinul Olimpic: Când vor avea loc

Începând cu această săptămână, Bazinul Olimpic Alba Iulia va fi deschis pentru agrement, de luni până vineri între orele 7-11 și 17-22, iar sâmbătă și duminică va fi deschis între orele 7-22.

În cursul săptămânii, în intervalul 11-17, vor avea antrenamente elevii de la Liceul Sportiv și sportivii de la CSM Unirea Alba Iulia.

Totodată, începând ce această săptămână, în intervalul orar 11-14, se desfășoară proiectul Consiliului Local Alba Iulia ”Educație și sănătate prin înot”, prin care elevii de clasa a doua din școlile municipiului Alba Iulia beneficiază de cursuri de înot gratuite.

Cursurile de inițiere înot se vor desfășura de luni până vineri, între orele 17-19, precum și sâmbăta între orele 9-15.

Elevii vor fi însoțiți de învățători și vor beneficia de ședințe de înot, conform programului stabilit pe zile, unități de învățământ și număr de elevi. Fac excepție de la programul stabilit zilele libere acordate cu ocazia sărbătorilor legale.

Ședința durează 1.5 ore și constă în: preluarea elevilor din vestiar, inițerea orelor de înot și predarea elevilor în vestiar;

Ședințele de inițiere vor fi acoperite de 4 instructori/profesori care vor face dovata absolvirii unui curs de instructor de înot sau echivalent.

Vă reamintim că, în prima și a treia zi de luni din fiecare lună, Bazinul Olimpic Alba Iulia este închis publicului în prima parte a zilei, pentru igienizare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea