Rămâi conectat

Actualitate

Cursuri de formare și specializare în pedagogia preșcolară Waldorf, la Cluj Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 31 mai la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-a desfășurat Conferința ”Educație pentru viitor și autoeducația educatorilor (dascăli, educatori părinți)”, susținută de lector universitar Sorin Țigăreanu, de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației – linia germană, din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, specializat în pedagogie Waldorf.

La Conferință au participat cadre didactice, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Alba și ai administrației locale.

De asemenea, în cadrul conferinței, s-a anunțat că la Cluj-Napoca, vor avea loc cursuri de formare și specializare în pedagogia în pedagogia preșcolară Waldorf.

Un curs cuprinde 800 de ore de activități didactice, artistice și practice care se desfășoară pe durata a 14 săptămâni, în vacanțele școlare.

Primul modul durează trei săptămâni și începe în 23 iulie.

Cursul se va desfășura în locația centrului de formare și documentare Waldorf. Grădinița Waldorf, Cluj-Napoca, str. Anatole France 14.

Taxa de curs pe săptămână este 250 de lei (200 de ron pentru educatoarele care lucrează deja la o grupă Waldorf)

Mai multe detalii la nr. de telefon: 0744 627 922, 0745 071 295, 0740 035 351 sau 0746 046 098.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea