Rămâi conectat

Politică Administrație

Cursuri de calificare pentru apicultori, la Camera Agricolă Județeană Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Camera Agricola AlbaSăptamâna aceasta, Camera Agricolă Județeană Alba a deschis doua cursuri  de calificare profesionala in meseria de Apicultor. 

Cursul li se adreseaza apicultorilor sau persoanelor care doresc sa capete aptitudini si competente in domeniul apicol  si are  menirea de a veni in sprijinul  acestora pentru a-i ajuta sa dezvolte o afacere profitabila si pentru accesarea de fonduri europene.

Cursul este autorizat de catre Comisia Nationala de Formare Profesionala a Adultilor si recunoscut in toate tarile Uniunii Europene.

Durata cursului este de 360 ore si se deruleaza pe parcursul a 3 luni. Costul pentru o singură persoană este de 400 de lei.

Camera Agricola Judeteana Alba este institutie publica descentralizata, cu personalitate juridica, in subordinea Consiliului judetean Alba, finantata din venituri proprii si subventii de la bugetul de stat. Sediul institutiei este in municipiul Alba Iulia, strada Al. Ioan Cuza nr.4, telefon 0258/830.208.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea