Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Curăţenie de toamnă pe Mamut. Zeci de saci de gunoi strânși, sâmbătă, de membrii Lions Club Alba Iulia cu sprijinul Eco Eroilor juniori

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Membrii Lions Club Alba Iulia au mers sâmbătă, 27 octombrie 2018, cu mic, cu mare în pădurea de pe Dealul Mamut ca să adune deşeurile “uitate” în urmă de oamenii care frecventează zona. Acţiunea a reunit zeci de adulţi şi copii.

Ecologizarea a devenit o adevărată competiţie pentru cei mici. Aceştia au format echipe şi au concurat care dintre ei adună cel mai mare număr de saci de gunoi. Premiile puse în joc au fost simbolice, dar cantitatea de deşeuri “recoltată” din pădure a fost una substanţială. Un maldăr de saci de gunoi a fost ridicat la sfârşitul acţiunii de Polaris.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu această ocazie, membrii Lions atrag din nou atenția asupra importanţei protejării naturii şi promovează dezvoltarea simţului civic în rândul albaiulienilor.

Lions Club Alba Iulia este parte componentă a celei mai mari organizaţii de voluntari din lume – Lions Clubs International, care numără 1,4 milioane de membri. Domeniile în care Lions Club Alba Iulia desfăşoară activităţi de voluntariat sunt sănătate publică, ecologie, sport şi cultură.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | S-au copt primele cireșe în Alba Iulia, mai repede ca în alți ani. Cât este prețul în piață?

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO | S-au copt primele cireșe în Alba Iulia, mai repede ca în alți ani. Cât este prețul în piață? Primele cireșe s-au copt în Alba Iulia, după săptămâni de soare și căldură, în special primele două săptămâni de la începutul lunii aprilie. Mai mult decât atât, acestea au apărut și în piață, prețul unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea