Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cumul de infracțiuni rutiere pentru un bărbat de 31 de ani, din Sebeş. Va fi prezentat magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat din municipiu, ce este cercetat pentru cumul de infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 30 august 2018, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Sebeş, cercetat pentru conducere fără permis şi refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost depistat în noaptea de 29/30 august 2018, de către poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş care acţionau împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Sebeş, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere.

Întrucât şoferul autoturismului emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi refuz de recoltare a mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea