Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 4 decembrie, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 21 noiembrie – 4 decembrie 2016, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, pe parcursul primei săptămâni de prognoză, valorile termice diurne vor scădea în primele două zile, apoi vor fi relativ staționare, iar cele nocturne vor scădea în cea mai mare parte a timpului, mai puțin în ultimele două dimineți, când vor marca o creștere. Variațiile nu vor fi semnificative, iar regimul termic se va menține peste cel specific perioadei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În medie, pe întreaga regiune, vor fi maxime cuprinse între 8 și 11 grade, respectiv minime între—2 și un grad. În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va fi în scădere la început, apoi nu se va modifica semnificativ. Vor fi valori medii încă peste cele normale, cu maxime cuprinse între 4 și 8 grade, iar minime între—5 și 0 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere pe parcursul celei de-a doua săptămâni, îndeosebi în perioadele 28 — 29 noiembrie și 2 — 4 decembrie.

La munte, în prima săptămână a intervalului de prognoză, vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime ce se vor situa în jurul valorii de 8 grade și minime de la zero până la un grad Celsius, în medie.

Începând din 27 — 28 noiembrie, valorile termice vor scădea, astfel încât maximele se vor apropia de pragul de îngheț, iar nopțile vor deveni reci, cu temperaturi minime predominant negative, cuprinse, în medie, între—7 și—5 grade. Precipitații vor fi de așteptat pe parcursul celei de-a doua săptămâni, iar probabilitatea de semnalare a acestora va fi mai ridicată în perioadele 28 — 29 noiembrie și 2 — 4 decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea