Cum va fi VREMEA până în 27 noiembrie, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo pe două săptămâni
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 14 – 27 noiembrie 2016, în toate regiunile țării.
Potrivit meteorologilor, în TRANSILVANIA, în primele 3 zile ale intervalului valorile de temperatură vor fi cu mult mai scăzute decât în mod obişnuit la această dată (mediile maximelor vor fi de 0…1 grad, iar a minimelor de -9…-8 grade).
În intervalul următor temperaturile vor creşte spre valori care, între 19 şi 22 noiembrie, vor atinge în medie 10…11 grade, ziua şi 1…2 grade, noaptea. Ulterior, până la sfârşitul intervalului de prognoză, se va răci uşor şi treptat, în medie, cu 3 grade.
Probabilitatea de ninsoare va fi mai ridicată în zilele de 14 şi de 17 noiembrie, iar de ploaie, în jurul datei de 20 noiembrie, dar şi spre sfârşitul intervalului.
LA MUNTE
De la mijlocul primei săptămâni, vremea va intra într-un proces de încălzire. Așadar, dacă acest interval de prognoză va debuta cu valori medii ale temperaturilor maxime ce se vor situa sub pragul înghețului ( -5…-1 grad), după data de 17 noiembrie acestea vor deveni pozitive, spre medii regionale de 4…6 grade.
Minimele nocturne, deși în creștere după data de 16 noiembrie, se vor menține pe tot parcursul intervalului preponderent negative.
Condiţii de precipitaţii slabe vor fi aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse la începutul şi la sfârşitul intervalului.
sursa:meteoromania.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Actualitate
Românii și nostalgia după Ceaușescu: Profesorul Cristian Păun atrage atenția asupra lipsei de educație economică din societate
Românii și nostalgia după Ceaușescu: Profesorul Cristian Păun atrage atenția asupra lipsei de educație economică din societate Cristian Păun, profesor de economie la ASE București și originar din Alba Iulia, a lansat un semnal de alarmă pe rețelele sociale, pornind de la o statistică îngrijorătoare: două treimi dintre români îl consideră pe Nicolae Ceaușescu un „geniu”. Într-o […]
21 de directori „zburați” din funcții în cadrul DGAF: Schimbări majore pentru combaterea birocrației
21 de directori „zburați” din funcții în cadrul DGAF: Schimbări majore pentru combaterea birocrației Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, a anunțat marți o nouă rundă de schimbări importante în cadrul Direcției Generale Antifraudă (DGAF), vizând structura de conducere de la nivel central. Astfel, 21 dintre cele 33 de persoane aflate în funcții de conducere au fost […]
Profesorii, obligați să predea mai mult pe același salariu: CCR a declarat legea constituțională
Profesorii, obligați să predea mai mult pe același salariu: CCR a declarat legea constituțională Curtea Constituțională a României (CCR) a stabilit că majorarea normei didactice de la 18 la 20 de ore pe săptămână, fără plată suplimentară, nu încalcă legea fundamentală. Judecătorii au explicat că schimbarea nu presupune mai multă muncă efectivă, ci doar o redistribuire […]