Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 24 februarie, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza pentru intervalul 11-24 februarie 2019. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor varia în următoarele săptămâni fiind preponderent negative, cu precipitații aproape în fiecare zi.

TRANSILVANIA

Vremea va fi caldă în prima zi, când media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 11 grade. În următoarele două zile se va răci accentuat, iar valorile termice maxime se vor situa, în medie regională, în jurul a 0 grade. Va urma o încălzire, astfel că în data de 20 februarie media maximelor termice va ajunge până la 7…8 grade. În ultimele zile de prognoză nu vor mai fi variații semnificative.

Temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar media lor se va situa în general între -9 și -1 grad. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse și posibil importante cantitativ în primele două.

LA MUNTE

În prima zi media temperaturilor maxime va fi de 2…3 grade, apoi va scădea până la -8 grade în ziua de 13 februarie. În intervalul următor tendința va fi în general de creștere, iar între 18 și 24 februarie media temperaturilor maxime va fi în jurul a 0 grade.

Nopțile vor fi reci, iar media temperaturilor minime se va situa, în general, între -12 și -6 grade. Vor fi precipitații aproape în fiecare zi, importante cantitativ în primele două.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea