Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 19 iunie. Prognoza meteo în Transilvania și la munte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru perioada 6-19 iunie 2016, în toate regiunile țării. Potrivit meteorologilor, în Transilvania, prima săptămână de prognoză va fi caracterizată de o vreme răcoroasă, media regională a temperaturilor maxime situându-se între 20 și 24 de grade.

În intervalul 12-19 iunie, ca urmare a unui proces de încălzire, această medie se va încadra între 25 și 27 de grade. Regimul termic nocturn va evolua asemănător, cu temperaturi minime scăzute în prima săptămână, când vor fi cuprinse între 6 și 11 grade, dar mai ridicate între 12 și 19 iunie, când media lor se va situa între 10 și 13 grade.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În intervalul 6 — 7 și 10 — 11 iunie vor fi averse local însemnat cantitativ și frecvente descărcări electrice. Apoi vor fi posibile zilnic ploi în general slabe ce pot fi însoțite de descărcări electrice.

La munte, în prima săptămână, regimul termic va fi ușor mai scăzut decât cel normal, în această perioadă, cu valori medii diurne în jurul a 12 grade și minime cuprinse între 3 și 6 grade. Apoi vremea se va încălzi treptat, iar temperaturile maxime vor oscila, în medie, între 16 și 18 grade, iar cele minime între 8 și 10 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor pe arii extinse va fi mai ridicată în zilele de 6 și 10 iunie, dar și după 13 iunie. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor Vinerea Mare, numită și Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ultima zi de post din Postul Mare, fiind ultima zi de vineri înaintea Paștelui. Este o zi de mare doliu pentru întreaga creştinătate, deoarece în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea